Bisexualitatea e un lucru normal, mai ales la fete.Bisexualitatea este din vechi timpuri, nu e cava anormal sau acuma aparut, sa stii.Numai ca inainte nu era lumea deschisa la minte. Nu se dicuta despre asta nu aveai libertatea asta. Toata lumea avea doar doua ore de program tv si radio unde ascultam doar ce vor ei sa zica. Daca acei colegi sar in capul tau cu apropouri raspunde-le ca da, esti bisexuala si e ceva normal. Or niciuneia dintre fete nu le-a trecut prin cap sa faca sex cu alta? De cine se ascunde.Esti o persoana normala si ai simturi normale.Linisteste-te si mergi cu capul sus.Restul sunt incuiati crede-ma.
Daca iti plac fetele asa mult, fii cu una care ravneste la tine, iar daca ti-e rusine ca esti bi, gaseste-ti un baiat numai al tau, si ignora fetele. Nu iti pot spune cu exactitate ce sa faci, ca inima iti dicteaza un fel, mintea altfel, si ma gandesc ca la tine exista iubire si atractie mai multa pentru fete decat pentru baieti. Ti-am zis, daca nu vrei sa pari ridicola in fata altora, fii cu un baiat demn de tine, daca nu te deranjeaza ca s-a aflat ca esti bi, atunci fii cu cine vrei, si lasa sa creada lumea ce o vrea.
Atata vreme cat tu te simti bine, asta e cel mai important. Bafta si Craciun fericit!
Eu zic sa incerci sa te schimbi daca nu crezi ca e un lucru bun, si incearca la fel si cu prietenii tai! >
Sunt în capul tău în ce sens? Toţi te jignesc? Ignoră-i dacă te jignesc, dar dacă ei (sau ele) sunt in capul tău deoarece te plac, nu cred că trebuie să faci nimic altceva decât să te comporţi frumos cu acele persoane... Cred. Sau poţi aştepta până le trece...
Sper că te-am ajutat măcar puţin!
Sunt in capu meu in sensul ca imi fac apropouri.
Normal ca nu o sa te jignesc scumpo, nu am acest drept de a jigni persoane, pai daca esti bisexuala, da e un lucru bun, nu vad care ar fi problema ca se indragostesc de tine s baieti si fete, tu decizi ce e bine sa faci si cu cine sa fii
anonim_4396 întreabă: