Si crezi ca ajuta la ceva retelele de socializare? sa stai in pat cu pc in brate si sa vorbesti pe net? fara sa iesi afara, te cam rupi de realitate, mai nou totul e bazat pe facebook, mai lasati-l naibii si iesiti afara la o poveste, la un socializate face to face, iar pentru tine Ella192 incearca sa cauti acele persoane sa mergeti in parc, o cafea, ce-ti place tie sa faci
Nu prea inteleg care e problema. Locuiesti cu prietenul, deci ai un prieten. Asta rezolva cam 50% din problema. Apoi, socializezi la facultate. Mai pune si pentru asta vreo 40%. Asadar esti aproape de 100%. Multi nu ajung la nivelul asta. Bucura-te de ce ai. In plus, daca prietenul tau are un cerc de prieteni, cat de mic - si nu ma indoiesc ca are, atunci iesiti impreuna si socializezi si cu acei prieteni. Si uite asa constati ca viata e frumoasa
Candva eram si eu in situatia asta chiar la mine in tara si nu intelegeam de ce cu toate ca sunt sociabila si mereu imi ofer ajutorul pe cat de mult pot un sfat orice cat imi este cu putinta, nu ma cautau prea des cei pe care ii cunosteam. Ulterior mi-am dat seama ca cu toate cele imi lipsea initiativa sa invit pe cineva undeva sa petrecem timp impreuna si astfel sa legam o prietenie. Consideram ca avand dorinta de a fi prietena cu cineva era de ajuns dar apoi mi-am dat seama ca si eu trebuia sa fac niste pasi inspre acea prietenie, nu doar sa o astept sa vina
Eu am 3 copii sunt conectat 100% la realitate
Cum spui tu maistre, nu cred ca vorbeam despre tine sau despre oamenii in varsta care stiu ce e viata si nu sunt dependenti de pc ptc pot sa ti-o spun true, cei din nainte de 90' sunt "old school" daca ma intelegi, nu stiu ce crezi tu despre generatiile noi dar eu pot sa-ti spun ca la mine in Cluj toti copii de 14-15 ani ai uitat sa mai iasa afara si doar pc vad in fata lor
Si crezi ca ajuta la ceva retelele de socializare? sa stai in pat cu pc in brate si sa vorbesti pe net? fara sa iesi afara, te cam rupi de realitate, mai nou totul e bazat pe facebook, mai lasati-l naibii si iesiti afara la o poveste, la un socializate face to face, iar pentru tine Ella192 incearca sa cauti acele persoane sa mergeti in parc, o cafea, ce-ti place tie sa faci