Da, te poate înșela cu tine de mână însă eu când am zis că "deja o vezi ca o zeiță pentru că expediază mulți?" am zis-o pentru că ai spus că îți dă poze cu conversații cu alții ce încearcă să o abordeze.
Și că te întrebi tu "pe mine de ce nu m-a expediat?".
Eu cred că ea te-a mințit când a spus că motivul pentru care nu vrea să se vadă cu tine e că nu e lipicioasă.
Iar tu dacă crezi că ai șanse cu o mincinoasă, care atunci când are chef ascunde adevărul și spune alte lucruri e alegerea ta.
Totuși, tu o crezi și ea poate chiar spune adevărul, cine știe?
Te-ai gândit că poate nu vrea să se vadă des cu tine ca să nu fie văzută de un fost după care e în limbă și speră să se împace?
"E ok să ne vedem doar o singură dată pe lună"
Oricum, ce să îți zic că mie îmi e scârbă de ea.
Ai grijă și nu-i oferi încrederea 100%, fii precaut cu ea și nu avea așteptări prea mari, însă faci cum simți.
Numai bine.
Părerea mea este că tipa ascunde ceva. Bine, și tu ești un fraier că suporți mizerii de genul din partea altei persoane. Adică v-ați văzut dar nu ai soluționat nimic din cele întâmplate. Eu unul stăteam serios de vorbă cu ea, fără "perdea". Nu se poate să faci scheme din astea ca la 14 ani, adică sper că nu aveți 14 ani amândoi. Pe final concluzia mea este că îți pierzi timpul cu o tipă total nehotărâtă care ceva îți ascunde clar și fără dubiu. Am dat de prea multe din astea și știu că la un moment dat afli ceva care nu o să îți placă.
Nu prea e cea mai faina avand in vedere ca apeleaza la tactici de manipulare de joasa speta, e mult zis manipulare, ci tente, asa e cand iti place de cineva, esti orbit si nu vezi pe moment, sau poate ca le vezi dar treci cu vederea ca asa sunt unii mai fraieri cand sunt indragostiti. Eu zic s-o rupi cu ea, da-i un ultimatum ca te cam ia de fraier si nu e ok, intra putin in ea, fii ferm pe pozitii si ai terminat balciul, next si la revedere, nu se termina lumea de fete/femei, sunt cu duiumul.
Sunt dificile pentru ca fiecare are regulile si principiile ei care de multe ori au o logica de te doare capul, dar odata ce ajungi sa intelegi o femeie nu o sa ti se mai para complicata deloc, deci intr-un fel iti dau dreptate.
Daca e greu sa ajungi ranit in dragoste e cu atat mai bine, iar daca instinctul iti spune ceva atunci eu te sfatuiesc sa il urmezi cu incredere indiferent de ce te asteapta, fie un dar sau o lectie.
Trimite-i un printscreen al acestei intrebari si a raspunsurilor primite.
Asta e cea mai proasta idee. Daca il face fericit fata de ce sa ii dea papucii? Omul trebuie sa ii castige increderea.
Eu am o vorba, "cand te arzi cu ciorba, sufli si in iaurt, cand te arzi cu iaurtul, sufli ci in inghetata, cand te arzi si cu inghetata, incepi sa iti pui intrebari daca inghetata e intr-adevar rece"
Trebuie sa intelegeti cu totii ca noi ca oameni suntem suma experientelor noastre. Daca tipa a avut 3 relatii esuate e firesc sa nu isi doreasca sa treaca prin ce a trecut atunci, asa ca isi ia masuri de siguranta (intalnit doar o data pe luna), vorbit la telefon, aplicatii, etc.
Singura lui sansa sa devina un cuplu e sa ajunga la un numitor comun agreat de amandoi, de ex ne vedem o data pe saptamana, apoi dupa o perioada, indeseste intalnirile...
Laso pe aia si cumparati o masina de 25000€ japoneza in 3 usi. Gen toyota gt86 vezi cate femei iti ofera beleaua
Poate nu e sigura pe ce vrea sa faca.Io fi plecând de tine, de cum se intelege cu tine dar poate nu esti in totalitate pe gustul ei, cel puțin nu în asa fel incat sa se gândească ca merita sa isi dea viata peste cap.
Dar te intreb pe tine, daca acum pentru niște întâlniri doar in care esti dispus tu sa te pui la drum pentru ea refuză, daca o sa aveti ceva mai mult de atat si o sa vrei sa se mute, sau sa te muți tu acolo cu ea ce va fi?
Ciecare raspunde prin propriile lui experiente.
Ceea ce este bine pentru tine, nu inseamna ca este bine si pentru mine sau pentru persoana care a pus intrebarea.
Lasa omul sa aleaga... ar fi idea dupa care ma ghidez.
Alexandragabriela93 întreabă: