Din cate ne descrii este un copil cu probleme psihice, cele de comportament doar decurg din primele.
Ce poti face pentru a il ajuta? parintii tai sa mearga sa-l duca la un medic!
Parintii tai au obligatia sa-i faca educatie acasa si sa-l puna sa faca tee, supraveghindu-l!
Inca ceva: se limina toate ducliruile din casa si copilul nu mai are voie nici un fel de bomboane, zahar, ducliuri fiindca starea lui de iritatie si dezmat porbineste de la consumul imens de zahar.
Asta trebuie sa fie problema parintilor care trebuie sa il duca la niste medic psihiatrii / psihologi sa vada daca nu e o problema medicala acolo.
"vorbeste aiurea despre lucruri care nu isi i au sensul. Face niste gesturi inutile, bate din palme, se arunca pe jos, clampaceste din gura"
Ceea ce descrii nu pare a fi comportamentul unui copil care este pur și simplu obraznic sau neastâmpărat. Pare a fi comportamentul unui copil cu niște probleme mai profunde. Iar dacă așa stau lucrurile, atunci nu ai tu cum să-l "cumințești".
Ar trebui să vorbești cu părinții să-l ducă la un psiholog, ca să se asigure că este doar o "fază" și nu are probleme mai îngrijorătoare.
Și eu era aşa cam așa la 9 ani m-am cumințit(mușcam copii la grădiniță, țipam la profesorii...etc) după un timp m-am cumnțit de la sine stătător.Dar problema este că nu toți sunt așa de norocoși. Încearcă să vorbești cu el de obicei copii de genul astă îș exprimă emoțiile prin acțiuni negative și comportament neadegvat.Du.l la psiholog pentru o sesiune două. Dacă nu (cum știe românul) dăi 2 la fund și să vezi tu că se va face pâinea lui dumnezeu.Succes!
Luca_Andreea_Iustina_1989 întreabă:
anonim_4396 întreabă: