| HellYeahChristine a întrebat:

Salut.De o luna sunt cu un baiat la care tin foarte mult desi nu i-am aratat la inceput.Acum cand ii spun ce simt nu ma crede si tot timpul e gelos si ma banuieste ca-l insel pe la facultate si orice i-as spune nu crede.Cand nu sunt cu el mereu se ia de mine la telefon ca unde sunt, ce fac si orice i-as spune nu e corect.Imi spune si de ce stau pe net.Si daca ii spun ca fac altceva el o tine una si buna cu al lui ca stau pe net.Nu mai rezist nu stiu ce sa-i fac sa aiba incredere in mine si sa vada ce simt de fapt... Voi ce ati face in situatia mea?

Răspuns Câştigător
| negru30 a răspuns:

Sincer? Atata timp cat eu am constiinta curata i-as spune o data, de doua ori dar daca nu ar intelege l-as ruga sa argumenteze si sa demonstreze tot odata faptul ca este asa gelos Prin gelozie nu face nimic decat o sa te piarda Daca are motiv este OK dar daca o tine ca surda pe mormant sa ma ierte Dumnezeu m-ar depasi subiectul

6 răspunsuri:
| andreisandu28 a răspuns:

Salut,dai dovada de incredere pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din experienta iti zic sa l lasi cat mai repede pentru ca din cauza geloziei lui se va ajunge la mai rau.mai ales ca esti de o luna nu trebuia sa reactioneze in halul asta.rspecta te si lasa l acum cat mai ai timp pentru ca daca o lungesti o sa ti fie si mai greu.

| CrazyTeenager a răspuns:

Gelozia e o nerozie.

| EuStiuDeja a răspuns:

Dupa parerea mea el cauta motiv de cearta, poti incerca sa o lasi mai moale un timp sa vezi daca chiar ii pasa de tine, si nu te mai consuma pe chestii din astea! baieti sunt destui kiss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o discutie rationala cu el nu da rezultate, renunt la relatie, cat mai repede posibil, asa cum foarte bine a subliniat Vickyioanna.

| negru30 a răspuns:

Multumesc