| Hazee321 a întrebat:

Salut, de o perioada scurta vorbesc cu o fata, a pus un story cu "vb" pe ig si de acolo de 3 zile vorbim, nu de mult.
Curiozitatea mea este urmatoarea, daca intr-un fel sau altul e atrasa de mine cat de cat.
De exemplu ea imi raspunde rapid, adica cand trimit un msj in urmatoarea secunda imi si raspunde, asta mi-a placut la ea, i-am zis ca ma duc sa ma tund si mi-a spus sa ii arat, dupa ce am terminat i-am trimis poza, iar ea a facut un ss si a spus "mama ce frumos esti", nu pot sa cred genul de mesaje dupa o zi de convorbit, m-a adaugat la prieteni apropiati fara sa ii spun ceva si follow de pe contul de prieteni.
Dar cateodata imi raspunde sec, fara a-mi pune intrebari si de asta ma face sa ma tot intreb, daca o atrag sau nu? Imi place de ea, din punct de vedere fizic, ma atrage, dar faptul ca imi raspunde rapid la mesaje, ma face sa vreau sa o cunosc mai mult

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca esti doar in friendzone. Nu-ti face prea multe iluzii. La fel le raspunde si altora.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Iubirea pe Internet, mesaje, fix pix. Frecție cu apă sfințită la picior de lemn.

| Roger645 a răspuns (pentru sadrian46):

Nemaivorbind ca circa 30-50% din profile sunt false.
Indicii profil fals: fara istoric ( foarte recent, facut acum cateva saptamani), fara prieteni sau prea multi prieteni, cateva poze, pretentii de milionari in crypto, pretinde ca e in america dar are prefix de Nigeria etc.
De regula aceste profile te contacteaza ( incep cu complimentatul) si se indragostesc instant, nu mai pot trai fara mesajele tale text de 2 lei.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Te ai intalnit fata in fata cu e?

| MorcovMajestic a răspuns:

Vrei sa stea lipita de telefon si a vorbeasca cu tine? Alte treburi nu mai are de facut?

| Hazee321 explică (pentru MorcovMajestic):

Ti se pare ca eu am spus asta?

| Danny28 a răspuns:

Așa fac majoritatea. Chiar crezi că ești singurul de la prieteni apropiați? Are o groază de băieți acolo

| Ariana131 a răspuns:

Ok.bun deci sa începem, dacă o fata pune pe story "vb", nu vorbește doar cu tine. Dacă îți răspunde sec ori are treaba, ori vorbește cu altcineva. Dacă tu o placi, poate ea nu simte la fel, d aia si pune story de genul. Nu ai ce sa "atragi" in 3 zile de vorbit. Spune i ei toate lucrurile astea și vezi ce se întâmplă, poate renunță la vorbitul cu ceilalți băiețilaughing