| pink0angel a întrebat:

Salut deci am si eu o problema:
in fiecare zi cand fac ceva sau atunci cand sunt in pat pregatinduma sa adorm. ma gandesc k o sami moara mama... o sa fie violata sau bolnava e cea mai puternika femeie... e un inger... si na. eu ma gandesc la asa ceva,... e... minunata face totul pentru noi. a indurat cele mai grele momente... si o repekt mult pentru asta... as vrea sa vb cu ea dar. nu pot de asta am apelat la TPU. le multumesc celor care o sa ma ajute sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Angel roaga-te seara cu credinta sa -ti alunge duhul sfant gandurile astea, si incearca sa spui cand iti vin gandurile, Doamne iisuse hristoase miluiestema pe mine pacatoasa, in numele tatalui si al fiului si al sfantului duh.eu asa am reusit sa trec peste niste ganduri de genul asta. iar pentru cei care rad; un tip cerea sfat unui calugar in problema opririi gandurilor pacatoase.si zice; dezbracate.se dezbraca.si acum opreste vantul cu camasa.pai nu pot. da te poti adaposti in dosul ei? da.atunci nici gandurile nu le poti opri, dar te poti adaposti in rugaciune si meditatie.

7 răspunsuri:
| Raluca_7548 a răspuns:

Dumnezeuleee.mare!straight face chestiile astea trebuie sa le controlezi singura... faza cu moartea, violul.etc.incearca sa nu te mai gandesti pentru ca iti face tie rau.si in plus nu se intampla nimic.Stai calma...si NU te mai gandi la asa ceva...nu se intampla nimic.

| hândel a răspuns:

Inseamna ca-ti iubesti foarte mult mama. Rasplateste-o cu fapte bune, cat mai putine suparari din partea ta. Asa cum tie-ti este teama de raul pe care l-ar putea indura, asa si ei ca mama ii este teama si ingrijorata de siguranta ta. Si mie-mi este teama c-as putea pierde pe cineva drag, insa in aceiasi masura si celor dragi simt acelasi lucru pentru. mine. Daca nu putem dintr-un motiv sau altul sa purtam dialog la baza temerilor noastre cu cei dragi, macar prin fapte sa ne demonstram ca ne dorim binele si siguranta lor. Sanatate si o viata lunga si frumoasa alaturi de familie.

Shin
| Shin a răspuns:

Intreaba-o pe "psiholoaga" tongue Poate-ti da cateva cuvinte inteleptewinking
Shin.

| Ralux a răspuns:

sad Si eu ma gandesc uneori asa...si mi-este frica dar nu ma gandesc chiar asa exagerat la tinebig grin. Sfatul meu ar fi sa nu te mai uiti la stiri, la filme gen drama sau la povestiri adevarate sau telenovele in gen...Iesi afara mereu, mai mergi si tu pe la biserica, bucura-te de viata, gandeste mereu pozitiv si fii cat mai fericita, incearca sa stai cat mai mult cu mama ta si prietenii tai si cam asta ar fi tot...

| machupicchu a răspuns:

Singurul mod in care poti scapa de aceste ganduri negre..., este sa-i spui totul mamei tale, ea va sti ce sa-ti explice si tu vei avea astfel incredere ca nu se poate intampla nimic rau...etc..Succes si liniste, incredere, numai bine...

cami
| cami a răspuns:

Mie mi s-a intiparit, in minte, un fel de obicei, superstitie, nu stiu ce-i.Trebuie sa bat in lemn. orice-ar fi pana nu gasesc un lemn in care sa bat, nu ma linistesc.De exemplu, daca aud de crime, violuri, sinucideri la TV-automat in capul meu se formeaza o impresie ca si eu as putea fi protagonista a unor astfel de lucruri groaznice. Imi spun "Doamne Fereste!" si caut cu nerabdare un lemn.sincer happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut aceasta problema dar am rezolvat-o cand mi-a daruit un catel.serios! dupa ce am primit catelul mi-au disparut aceste ganduri negre, nu m-am mai gandit absolut deloc la asa ceva.incearca si te asigur ca va da rezultate!