| vagabond a întrebat:

Salut deci eu cu prietena mea suntem impreuna de 3 saptamani am 15 ani si ea 13 si ea mai are o sora de 12 ani parc sa nu mai tin minte in fine...
o iubesc mult si si ea pe mine eu nu vorbeam cu sora ei iar ea mi-a spus sa incepu sa vorbesc cu ea si asa incet am inceput sa vorbesc si acum e geloasa ca de ce vorbeasca cu ea si app la sora lui prietena mea ii place de mine dar mie numi palce de ea cum sa o fac pe prietena mea s anul mai fie geloasa si sai arat ca numa ea e tot ce conteaza[[[[[funda]]]]]]

12 răspunsuri:
| Stefania_3298 a răspuns:

Cumparai si u cadouri prietenei tale sau zii ca e frumoasa. fetele ubesc asta

| simmy_8381 a răspuns:

Ai putea sa-i cumperi o culegere numita "Gramatica limbii romana" si sa o studiati impreuna. In felul asta omorati doi iepuri dintr-o lovitura: tu inveti a scrie corect si va apropiati mai mult. Funda? laughing

| ΔH a răspuns:

Tu la 15 ani iubesti? Ea la 13 ani iubeste?
Voi stiti ce inseamna "a iubi"?
Crede-ma, habar n-aveti ce inseamna asta. happy
Mai asteapta vrep 5-6 ani si vei afla.

Pana atunci... multe atractii in continuare, bafta!

| DianaScorpio a răspuns:

Legat de ceea ce a spus Light, iubirea poate aparea la orice varsta. Pana si un copil de 4 ani e capabil de o iubire profunda, atata tot ca nu constientizeaza ceea ce simte. Intr-adevar in ziua de azi nici oamenii, nici adolescentii se pare ca nu mai stiu ce reprezinta acest cuvant, dar asta nu inseamna ca la varste de 15/13 ani sau altele mai mici, nu poti iubi.
Si ei bine, poarta cu ea o disctuie deschisa legata de acest subiect in care sa ii explici ce si cum. Comunicarea este unul dintre cele mai importante elemente in orice relatie.

| TheLastSmile a răspuns:

Arata-i c-o iubesti si ca ai ochi doar pentru. ea.Aratai ca nu conteaza cu cine umbli sau cu cine stai pentru. tine conteaza doar ea. Daca soara ei te place nu este vina ta.Incearca atunci cand sai cu sora ei sa fi mai distanit(nu mai nesimntit)adica nu-i arata ei ca are motive de gelozies. Daca ea este geloasa inseamna ca comportamentul tau fata de sora ei este prea apropiat, iar ea simnte ca te pierde.
Incearca sa-i arati ca nu are de ce sa fie geloasa, dar daca are si iti place sora ei mai bine termina acum nu o face sa sufre.PA

| xAlice a răspuns:

E ciudat straight face adica e te-a pus sa vb ca sora ei si tot pe tine da vina ca vb mult ca ea? sorry,dar prietena ta ori nu se simte bine,ori habarnare ce vorbeste straight face Arata ca o iubestisi las`o pe sora iei,si daca iti mai zice sa vb si ca ea, ii zici "NU, ca o sa intelegi altceva" straight face

| vagabond explică:

Deyutza eu cu sora ei vorbim mai mult prin mesaje

| AndreiDoMino a răspuns:

II poti spune in fata ca numai pe ea o iubesti, fara ocolisuri.

| PetreConstanta a răspuns:

Spune-i ca numai pe ea o iubeste daca intelege bine daca nu las-o cu Dumnezeu pentru ca gelozia ei o sa-ti faca viata amara Acum tu alegi cum vrei sa fie relatia voastra adica sa fiti in pace sau razboi mereu

| Stelian_7432 a răspuns:

Ducetiva la scoala mai copii, lasati prostiile ca viata este grea si nedreapta.

| vagabond explică:

Pentru mine viata nu e greabig grin cel puztin acum la varsta astabig grin numi lipsesti nimic cel putin la mine nu se simte criza ca la ceilalti stric zilnic cam vreo 30 lei daca se simtea criza mai mult de 5 lei nu stricamlaughing deci stai lin duc o viata usoara la varsta mea

| Renzoo a răspuns:

Pai simmy a cam avut dreptate ii poti cumpara o culegere de gramatica si puteti invata limba romana amandoi.deci veti putea avea ceva in comun si atunci veti putea fi mai apropiatiwinking. pentru ca va trebuie ceva timp pentru a ajunge sa vorbiti corect gramatical.