Buna,Bubi.Nu trebuie sa te feresti de ea ca tu ai un cont pe twitter.E problema ei daca ea nu suporta limba spaniola.Si nu are d c sa se supere fiindca tu ai cont.Si eu am o sora mai mare, si am si cont pe twitter, si nu ma feresc de eaa sa vada caa eu am si ea nu are.De exemplu sora mea vorbeste foarte fluent spaniola, iar eu mai putin, daar nu ma deranjeaza ca ea stie si eu nu.Si nu te mai feri de sora ta.Nu era nevoie sa iti dezactivezi contul pe hi5, facebook,doar ca sora ta sa vada ca tu vb cu persoane. Sfatul meu este sa nu te mai feresti de sora ta,si nici sa iti dezactivezi contul pe twitter, si sa iti activezi din nou conturile pe hi5, si facebook.Pupic. Sper ca te-am ajutat. Fundita
Eu zic sa-i zici lu sorata ca ai twitter ca nu e mare smecherie pe bune ea crede ca te uiti la xxx iti zic eu
Daca tu chiar nu vrei sa-i zici ca ai twitter nu-i zice(numai sa nu se gandeasca ca te uiti la filme xxx), dar nu e nimic rau in a avea twitter ca doar socializezi acolo.
Daca nu ii zici puneti si alta pagina acolo la "tab" si cand vine dai close la twitter si ramai pe cealalta . Sper ca ai inteles.
Mda,am intzeles eu ceva.dar ce nu am intzeles este ce problema are sora ta cu lucrurile cre iti plac tie?! adica dk tie iti place spaniola.nu ai dc sa te oprestii in a vb pe twitter in spaniola doar pentru ca ei nu ii place.si nici nu preah vad ce ti-ar putea face dk ar afla.eu zic sa nu te mai ascunzi si sa vb cu eah. multa bafta :*
Buna, ei si ce daca ai twitter? nu e nimic asa special. e treaba ta cu cine vorbesti si in ce limba, zii si gata. Nu stiu ce sora ai dar asta ...dooooammne,...nu e nimic asa grav. Vorbeste in continuare. E doar un site socializator nimic mai mult. Succes
anonim_4396 întreabă: