| AnUtZa_5621 a întrebat:

Deci sa va spun o mica poveste, apoi intrebarea mea.
Vara trecuta m-am mutat de la bunica la parintii mei. Am fost speriata (stiti voi, oameni noi). M-am integrat repede si mi-am facut un iubit. Am stat cu el vreo doua luni de zile dar in cele din urma ne-am despartit deoarece am aflat ca el a facut un pariu ca sa fie cu mine. Dupa o perioada mai lunga de timp am mai avut doi prieteni, de unul m-am despartit pentru ca isi batea joc de mine, iar de celalat pentru ca era GELOS pe cea mai buna prietena a mea.
INtrebarea mea : De ce ma fac toti cur*a? Adica ce le-am facut eu? Si ce pot face ca sa le schimb parerea? puppy dog eyes, helpp me please puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| costinutzaa a răspuns:

Dragutzo, lumea vorbeste...mult si prost. Stiu si eu acest sentiment, dar nu mai baga de seama. Asa sunt baietii daca nu reusesc sa faca ce si propun te fac curva, se lauda ca ai facut ca ai dres. Lasa i in pace! Tu capul sus si mergi inainte, chiar daca ai facut ceva cu ei, chiar daca. Pana la urma asta e societatea in care traim... nu inseamna ca daca te culci cu un baiat esti curva, poate ai avut incredere in el si d aia. Cu timpul o sa treaca si o sa se uite totul. Asa ca zambeste si fi tu, cea care ai fost si pana acum. Sper ca te am ajutat!:*

5 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Te fac cruva pentru ca ei nu te cunosc si nu au citit postul tau de aicihappy nu cred ca poti sa le schimbi parerea si nici nu e nevoie, nu trebuie sa-ti pese de ceea ce zic, doar daca te simti tu cu*rva atunci esti, paan atunci te doare-n f**d

| victorr_3274 a răspuns:

Cine te fac asa, fostii? Daca da, din razbunare.

| Ekcstsy a răspuns:

Nu incerca sa le schimbi parerea celor care iti arunca astfel de injurii, tu vei ajunge rau pana la urma. Cei ce vad doar cu ochelari de cal... arunca vorbe aiurea. Continuati viata si invata tot timpul din experientele anterioare si va fi totul ok.

| SamuraiX a răspuns:

Construieste o relatie de nadejde cu un baiat si n-o sa te mai numeasca nimeni cu*va))

| Viorel_Baa_Nu_1981 a răspuns:

Paaai pate ca nu leai facut draga mea de aceea esti curva
asa este! femeia este curva iar barbatul ticalos, betiv...
nu mai apleca urechea la ce spun toti ofticatii fi ce ai fost si pana acum
nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui pentru ca tu o sa pici prost. ignorai total!
Bafta