anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci vorbesc cu o fata de ceva timp pe Mess, Fb. Toate bune si frumoasa. In timp am inceput sa o plac. Tin sa precizez ca eu o cunosc si personal, am si pierdut timpul de cateva ori in vreo 3-4 luni. Acum cateva zile i-am spus ca o plac, si i-am spus ca ar trebui sa ne intalnim sa discutam subiectul mai pe larg, iar raspunsul ei a fost ca pana ne intalnim noi imi trece de vreo 5 ori, ca numa gura e de mine. Bine e si vina mea ca mai si vorbesc cateodata de dragul de a vorbi whistling. Pana la urma am zis sa ne intalnim in cateva zile cand suntem amandoi liberi - cu precizarea din partea ei ca daca o mai aman si de data asta, daca mai intervine ceva chiar am terminat-o.

Acum nedumerirea mea e la cam ce s-ar astepta ea cand o sa ne intalnim. Eu ma gandesc asa scurt o plimbare prin padure - acum cat mai e soare si frumos - m-am gandit na ca e liniste si putem vorbi nestingheriti de nimeni.

Pana acum v-am pus in tema cu situatia, cum am spus mai sus intrebarea mea este la cam ce s-ar astepta ea.

Mersi

6 răspunsuri:
| julian0421 a răspuns:

Un baiat intelegator, si cred ca ea ar vrea sa vorbiti despre sentimentele pe care le aveti unul pentru altul

| Ciocanciprian12 a răspuns:

Depinde ce ai vorbit cu ea pe fb si ce parere are despre tine...Si faza cu plimbarea e foarte buna acum depinde ce fel de fata este adica caracterul ei fata linistita sau vreo piti****a scuze de expresie!
Succes!

| Andra_Alecsa_1963 a răspuns:

Daca tu te-ai comporta mai ca atare ar fi cu totul mai bine...incearca sa iti spui sentimentele adevarate..si poate o sa faca si ea acelasi lucruu.Ea sigur simte ceva pentru tine.pentru ca altfel nu accepta. Sper ca te-am ajutat

| Luchian7 a răspuns:

Bah sti care e faza poti sa o faci sa te placa daca esti dragut cu ea si nu folosi glume barbatesti( iti spun din exp :]] ) pastreazai secretele si incearca sa faci ceva ce-i place ei ( nu ma refer la vopsitul unghilor sau alt ceva de genu asta )

| AspireA a răspuns:

Mersi de raspunsuri.

Pe mess am vorbit vrute si nevrute, chiar ea a spus ca se plictiseste repede de persoane si chiar se mira cum de am rezistat atat laughing

Oricum cred ca o sa mearga numa sa nu fiu eu idiot sa dau inapoi, ca asa se intampla la mine - Imi aduc sacii pana la caruta, dar Mos Craciun ii pune in caruta happy

| silviu04 a răspuns:

Da si eu sunt in aceasta situatie doar ca sunt cam timid si as vrea sa ma intalnesc cu ea...dar asta ii spun pe fb dar daca ar zice ca da ....nush ce sa fac