| Sebastiana12345 a întrebat:

Salut ...deci vreau sa va cer sfatul, parerea. Avem impreuna 2 ani jumate am fost prima lui fata cu care s-a culcat si el primul pentru mine la inceput continua sa vorbeasca despre fosta sa vorbeasca cu ea nu am zis nimic dupa am facut greseala zic eu sa ii interzic sa vorbeasca cu eu totus dupa cam 6 luni a inceput sa vorbeasca cu ea gen ce faci cum esti doar atata apoi cand s-a intors in tara fiind plecat in Portugalia i-a dat un tricou de al lui si atat apoi fiind ranita de toate acestea si incercarea lui de a mai cauta-o l-am inselat era foarte nervos plangea sa fiu cu el sa nu il las ma implora zicea ca el nu are rost fara mine nu mai vrea sa traiasca mama lui pe capu meu sa ma impac cu el si in aceea perioada a sunat-o odata am gasit apelul si cateva de la ea dupa la care el nu a rasp dar am continuat relatia deoarece desi era o relatia la distanta nu m-a inselat stiu din surse foarte sigure si fiecare greseala mi-a recunoscut-o el s-a asezat in fata mea m-a pus sa promit ca nu il las si il iert si mi-a spus tot ca a mai vorbit cu ea ca nu a uitat-o la inceput ca i-a dat tricou lui ca a sunat-o dar a zis ca au ramas prieteni atata tot pana sa ii dea block eu o aveam la prieteni pana sa ii dea el tricoul cand mi-a dat block si mi-a trimis cerere prietena ei l-am intrebat de ce a facut asta a zis ca doar asa sa vada ce mai face am intrebat de ce m-a iertat daca am inselat si am persistat in greseala a zis ca ma iubeste prea mult si apoi a venit din Portugalia pentru mine in Romania el fiind din Republica Moldova nu s-a dus acolo a venit la mine este extrem de gelos m-a si cerut nu stiu ce sa zic inca nu suporta sa auda de ea sa ii auda numele, vreau sa aflu daca am fost prima sau nu daca s-a culcat cu ea dar nu stiu cum vreau sa stiu daca se mai gandeste la ea of desi ea s-a comportat cu el ca si cu ultimu om il facea incult il facea nemernic vorbea cu el cu sictir era mereu cu o atitudine de superioritate mereu il jignea era singuru la care nu ii raspundea la comentari l-a inselat si-a pierdut virginitatea cu ala care apoi a si batut-o avea zile gen o zi in care nu vorbesc cu tine(actualul meu iubit fostul ei ) ea acum e impruna cu ala care a batut-o in calitate de amanta deoarece el urmeaza sa se casatoreasca sad pareri sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca baiatul te iubeste dar inca e cumva legat de fata aia, tine inca la ea dar constientizeaza ca nu e ea buna pentru o relatie, ci tu. Continua sa vezi care e treaba, mai mult de atat n-am ce sa-ti spun

15 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Săracu' băiet...

| Sebastiana12345 explică (pentru mihai69):

Ok eu l-am inselat iesind de 2 ori cu un baiat nu persistand in a cauta-o pe fosta si multe altele ...nu am dat detalii

| mihai69 a răspuns (pentru Sebastiana12345):

Nu despre asta era vorba - nu e încredere între voi. Moartea pasiunii.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Da, am si eu o parere. Daca vorbesti cum scrii, si eu te-as insela cu fosta. Ma dor ochii. Nu se poate citi sau intelege toata polologhia aia de mai sus, sincer.

| Freya1 a răspuns:

Daca continu tine legatura cu acea fata inseamna ca ceva mai simte pentru ea dar ii e frica sa mai inceapa o relatie cu ea pentru ca i-a facut rau si atunci te tine pe tine care ii esti sigura.
Spune-i ca daca va vrea sa aiba o relatie cu tine sa nu se mai gandeasca la fosta iar daca nu poate sa plece sa isi rezolve problemele si cand e sigur de ce vrea sa faca sa te caute.

| NLS a răspuns:

Exact la fel ca si GabiDumitrescu, am vrut sa-ti dau un sfat, insa nu am inteles mai nimic din relatarea ta.
Sfatul meu, fara rautate: invata sa scrii (Adica sa folosesti semnele de punctuatie, ca la restul vad ca te descurci mult mai bine decat altii de pe aici. Insa au si virgulele rostul lor, sa stii. ), apoi revino aici sa ceri pareri.

| Sebastiana12345 explică (pentru NLS):

Cand le-am folosit nu puteam sa il postez din cauza lor ca cica foloseam prea multe puncte da ok poate nu intelegi deoarece suntem din zone diferite, dar stiu sa scriu tin sa te anunt de medalile mele la limba romana happy

| mentholinks a răspuns:

Pfff. Proasta profesoara de romana ai mai avut.

| Emma30555 a răspuns:

El e cam bleg...L ai inselat sau v ati despartit si ai fost cu altul, altfel nu inteleg de ce el a trecut asa usor peste afland toate astea si pe fosta de ce o accepta daca se purta urat cu el? Deci parerea mea e ca inca nu are suficienta experienta

| christall a răspuns:

Sa iti vezi de relatia ta. Ce importanta ar avea daca a facut-o cu ea daca tu esti actuala si pe tine te iubeste? E in trecut. Nu mai dezgropa trecutul. Nu faci decat sa iti faci o mie de ganduri inutil. Bucura-te de relatia ta si nu o mai complica.

| Vanishgold a răspuns:

Un punct, o virgula ceva? M-am chinuit să înțeleg ceva și nu am reușit!

| Kimball a răspuns:

Gandeste-te bine că tu la nervi l-ai inşelat pe el( te-ai culcat cu altul) si el incă tine la tine, tea cerut de soție parcă.
Acuma intrebarea mea ar fi, el nu are voie sa vorbeaaca cu nici o altă fata decăt tine? De ce?

| Sebastiana12345 explică (pentru Kimball):

Nu m-am culcat doar m-am vazut cu un alt baiat

| Sebastiana12345 explică (pentru Kimball):

Era vorba despre altceva