Eu cred ca baiatul te iubeste dar inca e cumva legat de fata aia, tine inca la ea dar constientizeaza ca nu e ea buna pentru o relatie, ci tu. Continua sa vezi care e treaba, mai mult de atat n-am ce sa-ti spun
Ok eu l-am inselat iesind de 2 ori cu un baiat nu persistand in a cauta-o pe fosta si multe altele ...nu am dat detalii
Nu despre asta era vorba - nu e încredere între voi. Moartea pasiunii.
Da, am si eu o parere. Daca vorbesti cum scrii, si eu te-as insela cu fosta. Ma dor ochii. Nu se poate citi sau intelege toata polologhia aia de mai sus, sincer.
Daca continu tine legatura cu acea fata inseamna ca ceva mai simte pentru ea dar ii e frica sa mai inceapa o relatie cu ea pentru ca i-a facut rau si atunci te tine pe tine care ii esti sigura.
Spune-i ca daca va vrea sa aiba o relatie cu tine sa nu se mai gandeasca la fosta iar daca nu poate sa plece sa isi rezolve problemele si cand e sigur de ce vrea sa faca sa te caute.
Exact la fel ca si GabiDumitrescu, am vrut sa-ti dau un sfat, insa nu am inteles mai nimic din relatarea ta.
Sfatul meu, fara rautate: invata sa scrii (Adica sa folosesti semnele de punctuatie, ca la restul vad ca te descurci mult mai bine decat altii de pe aici. Insa au si virgulele rostul lor, sa stii. ), apoi revino aici sa ceri pareri.
Cand le-am folosit nu puteam sa il postez din cauza lor ca cica foloseam prea multe puncte da ok poate nu intelegi deoarece suntem din zone diferite, dar stiu sa scriu tin sa te anunt de medalile mele la limba romana
El e cam bleg...L ai inselat sau v ati despartit si ai fost cu altul, altfel nu inteleg de ce el a trecut asa usor peste afland toate astea si pe fosta de ce o accepta daca se purta urat cu el? Deci parerea mea e ca inca nu are suficienta experienta
Sa iti vezi de relatia ta. Ce importanta ar avea daca a facut-o cu ea daca tu esti actuala si pe tine te iubeste? E in trecut. Nu mai dezgropa trecutul. Nu faci decat sa iti faci o mie de ganduri inutil. Bucura-te de relatia ta si nu o mai complica.
Gandeste-te bine că tu la nervi l-ai inşelat pe el( te-ai culcat cu altul) si el incă tine la tine, tea cerut de soție parcă.
Acuma intrebarea mea ar fi, el nu are voie sa vorbeaaca cu nici o altă fata decăt tine? De ce?
Nu m-am culcat doar m-am vazut cu un alt baiat
Era vorba despre altceva
Effy35 întreabă: