Ar putea fi o problemă că ea e încă adolescentă?
Nu, deloc. Oricum, la 21 de ani se cam termina adolescenta.
"în 15 Aprilie | Alina3457 explică (pentru darrio2007):
Ar putea fi o problemă că ea e încă adolescentă?"
Cat de mica este adoescenta in cauza?
Are 14-15 ani?
Caz in care diferenta de varsta este deja dubla, de 15 ani...si atunci el s-ar numi PEDOFIL fiindca se da la fetite minic si minore.
Va contraziceți deja, în răspunsul anterior ați spus că diferența este prea mare, aici spuneți deja că diferența prea mare poate fi considerată de la 15 ani
Mai citeste odata ca nu ai inteles nimic!
Diferenta de varsta este foarte mare atat la 8 ani cat si la 15 ani diferenta!
In ce priveste relatia sexuala dintre un adult de 29 de ani si o minora (adolescenta), inseamna PEDOFILIE si pedepsa legala este puscarie intre 3 si 10 ani.
Citește te rog întrebarea mea
Eu nu am menționat că e minoră
P.S minor este considerat cel ce nu a împlinit vârsta de 18 ani
Ia de citeste ce ai scris cu mana ta:
"în 15 Aprilie | Alina3457 explică :
Ar putea fi o problemă că ea e încă adolescentă?"
Buna. Ar trebui sa iti stabilesti tu un criteriu, bazandu-te pe ce consideri potrivit, nu pe ce spun ceilalti.De exemplu, eu m-am raportat la parintii mei pentru o buna perioada de timp, intre ei fiind diferenta de varsta de 6 ani. Dar la momentul actual, intre mine si partener e diferenta de 7 ani. Am facut o exceptie, si nu regret asta.
Atat timp cat sunteti amandoi adulti, nu minor cu adult, lucrurile se vor rezolva de la sine, mai ales daca exista respect si intelegere pentru celalalt. Diferente de personalitate si perspectiva vor exista oricum mereu, fara ca factorul varstei sa isi spuna cuvantul. Dar daca diferentele acestea vor fi aduse la un numitor comun, cu implicare din partea ambilor, varsta nu va mai conta.
Pai cât timp tu nu ai 13 și el 21 sau mai știu eu ce alte chestii ilegale sau de prost gust, nu cred ca afectează pe nimeni.
Daca vă simțiți bine unul cu celalalt si relația voastră este una sănătoasă si respectuoasă, diferența de vârstă nu ar trebui să fie o problema în sine.
Bună!
De ce nu ar fi?
Ți se pare o diferență de vârstă prea mare?
Dacă există comunicare, înțelegere, sprijin reciproc și iubire stai liniștită e perfect!
Între mine și partenerul meu sunt 9 ani. Altfel evoluează o relație când unul din parteneri e mai matur și are mai multă experiență. Dacă e omul potrivit pentru tine nu ai de ce sa îți faci griji. Împreună vă clădiți viitorul.
Diferența de vârstă, înălțimea, greutatea nu sunt importante! Iubiți-vă!
Numai bine!