| MannyP a întrebat:

Salut din nou. Peste câteva zile e ziua de nastere a fostei iubite. As vrea să-i fac un cadou dar să nu fie prea extravagant sau prea ridicol. Ea si-ar dori un nou telefon dar mi se pare aiurea să-i cumpăr chiar asta. Aveți vreo idee ce as putea lua să pară că-i sunt doar fostul!?

Răspuns Câştigător
| MGEORGESCU a răspuns:

Nu te-a pus nimeni sa o urasti, sa o dispretuiesti, sa o jignesti etc, dar pur si simplu cand o relatie e gata, pai atunci e gata, stii faza,, cainele e mort, dar hai sa-l pastram"? exact asa e si cu amicitia dupa o relatie. Sunt de acord cu respectul si cu un salut fata de un om cu care ai avut candva o relatie, dar nu sa pastrezi legatura inclusiv la modul,, ce cadou ne facem?", e prea mult din punctul meu de vedere. Indiferent de ce iti spun eu decizia e a ta, faci cum simti si cum crezi, sper sa intelegi mesajul meu.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa stai potolit si sa nu-i faci nici un cadou.
Este o FOSTA si este bine sa tii distanta, lasand-o in pace!

| MadalinG99 a răspuns:

Salut, in primul rand explica-mi cum ai reusit sa ramai prieten cu ea, pe bune m-ai facut extrem de curios, te rog fa asta in privat ca eu chiar am nevoie de niste sfaturi de genul asta. Acum legat de subiect, daca erai cu ea, da merita sa-i iei un telefon, acum depinde si cum se comporta cu tine si ce a fost intre voi. Daca vrei sa o surprinzi poti sa-i faci ceva personalizat,, pentru cea mai buna fosta iubita" tu stii cum suna asta, parfum! Uite ai putea sa-i iei un ceas, o bratara, un colier bineinteles un buchet de flori si ciocolata. Incearca sa nu te hazardezi prea mult, un buchet de flori o ciocolata si inca ceva habar n-am cercei, am vazut cutii cu cadoul in ele. Zic eu ca ar da foarte bine.

| Mynameis93 a răspuns:

O brățară sau un lănțişor cu inițiala ei pe el.
Sau, dacă chiar vrei să nu uite de voi, o nrațară cu inițialele voastre.Ar fi super drăguț. Xoxo

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mynameis93):

Mai fetita, el vorbeste de cadoua oferit unei foste iubite, nu actualei iubite.
Asa ceva nu faci niciodata!
Pana si psihologul te sfatuieste sa nu te mai intorci la fostul/fosta, sa nu-l ami suni sau intalnesti ca-ti poti compromite realtia actuala. In plus, nu-i moral sa faci asa ceva.

| Mynameis93 a răspuns (pentru Violleta2022):

De fapt, nu am spus să se întoarcă la ea rolling on the floor) am spus doar că ar fi un gest drăguț pentru a-şi aminti de toate momentele pe care le-au avut împreună.
Dacă e fosta nu înseamnă că trebuie să țină ură şi să nu-şi mai vorbească.
Şi chestia cu "măi fetiță", unde te crezi? Crezi că am 12-13 ani să mă poți cataloga la acea categorie? E un gest de respect să foloseşti apelativele potrivite. Xoxo

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mynameis93):

De fapt, chiar nu este nici un gest dragut sa te duci la fost iubita cu cadou de ziua ei.
Eu i l-as arunca in cap, daca ar veni la usa in timp ce eu sunt in casa cu actualul iubit.
Asa ceva NU se face niciodata cu un FOST sau FOSTA!
Nu are importanta ce varsta ai, conteaza doar faptul ca nu ai habar ce poti face si ce nu se face niciodata, cu un fost/fosta.
Singurul lucru permis si de bun simt, este un salut cand va intalniti intamplator si eventual un "ce mai faci", care tine de bunul simt, mai mult.

| Mynameis93 a răspuns (pentru Violleta2022):

Firi dierite, opinii diferite. Eu îți respect părerea, respect-o şi tu pe a mea. Xoxo

| MGEORGESCU a răspuns:

De curiozitate intreb...de ce i-ai face cadou fostei iubite? Din strict punctul meu de vedere un astfel de gest il vad lipsit de logica, in momentul in care ai rupt relatia cu ea nu vad de ce ti-ai consuma energia gandindu-te la ce cadou dragut sa-i iei, cum s-o impresionezi si in acelasi timp ea sa inteleaga ca esti fostul, pai un cadou care sa-i aduca in minte ideea ca esti fostul este,, nimic", cu siguranta asa te va vedea ca pe,, fostul". Un cadou ii cumperi fostei iubite in conditiile in care mai exista o cale sa va impacati si observi ca isi doreste si ea acelasi lucru, in plus gasesti in ziua ei de nastere o oportunitate sa va impacati, dar in nici un caz cand fosta e doar fosta si asa vrei sa si ramana.

| MannyP explică (pentru MGEORGESCU):

Un motiv ar fi că am rămas aici (greu de crezut nu-i asa? ). Cuvântul URĂ nu există in viața mea.

| MannyP explică (pentru MannyP):

Mă corectez; Am rămas amici.

| MGEORGESCU a răspuns (pentru MannyP):

Nu te-a pus nimeni sa o urasti, sa o dispretuiesti, sa o jignesti etc, dar pur si simplu cand o relatie e gata, pai atunci e gata, stii faza,, cainele e mort, dar hai sa-l pastram"? exact asa e si cu amicitia dupa o relatie. Sunt de acord cu respectul si cu un salut fata de un om cu care ai avut candva o relatie, dar nu sa pastrezi legatura inclusiv la modul,, ce cadou ne facem?", e prea mult din punctul meu de vedere. Indiferent de ce iti spun eu decizia e a ta, faci cum simti si cum crezi, sper sa intelegi mesajul meu.

| eugeniu2020 a răspuns:

Nu-i faci nici un cadou - e FOSTA!