| GuitarFly a întrebat:

Salut dragi sfatuiri, un sfat pentru o persoana "deshidratata" de idei big grin
Intr-o tabara am stat cu un baiat la masa la cantina (nu-l cunosteam)la inceput nu am vorbit cu el, nici el cu mmine, pana intr-o seara cand a vorbit cu mine(nu chestii de genul "salut, ce faci" sau alte chestii de genul "scuze ca n-am vb pana acum)intr-o zi l-am intrebat de ce nu a vorbit cu mine de la inceput. Dialogul a fost ceva de genul:
-La inceput nu am vorbit, iar acum vorbim, de ce?(eu)
-Pai de asta avem gura(el)
-Si la inceput aveam gura(eu)
-Imi era somn si acum imi e(el)
Nu ii era somn, chiar vroiam sa stiu dc nu a vorbit cu mine de la inceput(nu-mi placea de el)

5 răspunsuri:
| Phantasmagoria a răspuns:

Pai si de unde sa stim noi?laughing Incearca sa afli asta de la el. Ti se pare ca iti ascunde ceva sau ca motivul e altul, nu ca ii era somn? Daca inca mai e valabil si vrei sa stii, intreaba'l, sau treci peste asta pur si simplu si cunoaste'l mai bine.

| fericitaaaa a răspuns:

Pai poate nu ii placei sad

| Mashiro a răspuns:

Poate era timid sau cine stie intreaba-l

| Corina_2584 a răspuns:

Trebuia neaparat sa vorbeasca cu tine? poate e tipul ala de baiat mai rusinos, care nu prea stie cum sa faca el primul` pas. Daca spui ca nici nu-ti placea de el, ce rost mai are?happy

| spydyweb2 a răspuns:

Poate ii era rusine, sau nu stiu(intr-o zi a venit o colega noua la scoala si la fel ca tine la inceput nu am vorbit cu ea, dar nici ea cu mine, dar nu stiu cum, cred ca mi-am facut curaj si am vorbit cu ea si acum suntem cele mai bune prietene.