| SacuiuRobert926 a întrebat:

Salut, dragilor, de ce imi e scarba sa aud pe cineva din familie si cum fac sa nu mai imi fie, gen m-a ajutat cu multe si nu le-am dat nimic in schimb?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| dontknowd0ntcare a răspuns:

Pai poate doar nu rezonezi cu persoana in cauza. Poate exista ceva in comportamentul ei ce tie nu iti place si din cauza asta iti este antipatic ca om. Tu ar trebui sa stii mai bine care ar fi cauzele pentru care iti este scarba de acea persoana, desi te-a ajutat. Dar incearca si tu sa privesti mai mult la calitatile persoanei aceleia si nu la defectele ei, mai ales daca spui ca te-a ajutat cu multe si nu pare o persoana rauvoitoare. Pana la urma, fiecare are propriile sale defecte si nimeni nu este perfect.

6 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Probabil te-ai săturat de aceeași oameni din jurul tău și ai nevoie de o mică pauză să stai să gândești singur situația. Totuși, nu îți recomand să îți îndepărtezi familia.

| SacuiuRobert926 explică (pentru JustDeedee):

Pai eu nu vreau sa indepartez, am trait vremuri cu ea, plang mai ales la ce vremuri au fost. De cand am facut un lucru si ma laud singur in cap cu asta, de atunci imi e tot mai, sunt asa de ciudat, recunosc dar sufletu tot mai de scarba e, probabil nu vreau sa ma transform ceva in rau, iar tot ce face se aduna si se rezuma in cap, lumea zice ca ce ar vrea in locul meu dar eu vreau sa stiu si mai mult, sa iau bacul dar nu mai am asa vreme cu englezaz romana, etc.

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzu1991 a răspuns:

EVIDENT
https://www.emag.ro/search/doape%20urechi?ref=effective_search
te rezolva total, NU MAI AUZI NIMIC :D

| dinaprilie a răspuns:

Ce?