Daca o tii in ritmul asta, e clar ca nu ai nici o sansa. Daca ai fi avut vreo sansa cu comportamentul acutal, ai fi primit-o deja.
Dar din ce spui tu, si daca te-ai schimba, probabil tot te-ar evita.
Cel putin, eu in situatia ta nici nu m-as mai gandii la ea.
Cel mai bine impaca-te cu idee si treci la urmatoarea.
De ce a iesit? Sunt doua motive:
1.Nu a vrut sa tot stai sa o astepti ca ar fi ciudat si ea ar fi pusa intr-o postura penibila
2.Pentru a lamurii situatia si a te face sa intelegi ca nu mai ai nici o sansa la ea
A iesit doar ca sa-ti spuna sa o lasi in pace. Mergi mai departe! Nu e loc de intors aici. Poate doar daca devii alt om cu alt comportament. Pe cel vechi nu-l place. Dar daca te-ai despartit de ea nu cred ca o iubesti asa de mult ca sa te schimbi pentru ea.
Las-o sa zboare!
Treci peste, cauta alta, asta nu te mai vrea!
Din ce spui tu, ea vrea sa fiti prieteni in continare, dar doar atat! Daca vrei sa ai o relatie de buna prietenie cu ea, arata-i ca ai trecut peste si n-ai nici o problema cu asta.
Eu cred că dacă vei tot insista va ceda la un moment dat. Depinde și de ce v-ați despărțit eu îți propun sa o ți tot așa și va ceda.
Trebuie sa treci peste. Gandeste-te ca sunt destui pesti in balta. Decat sa va tot certati i-a o pauza si dupa incearca ceva nou. A iesit sa te lamureasca sa iti zica ce gandeste si iti dai si tu seama... timpul iti rezolva tot