| boonnyk a întrebat:

Salut
Dupa doua luni de despartire cu fosta, am sunat-o si am invitat-o la un suc (cu doua saptamani inainte putin am mai vb cu ea pe tel), dar nu a acceptat a zis "ca niciodata n-o sa iasa cu mine", dupa care i-am zis "ca peste o ora o sa fiu la tine si daca o sa doreasca o sa iasa".
Am asteptat 40 de minute, dupa ca a iesit, mi-a zis: "de ce o urmaresc, ca nu vrea sa ma vada, nu vrea sa vorbeasca cu mine, ca sunt un nimeni, regreta ca ma cunoscut, sa nu merg cu ea ca poate merge acum la o intalnire, ca n-am minte, ca nu vrea sa se certe cu mine sa facem circ si daca o sa mai un pas dupa ea... ", si n-am mai mers cu dansa.
Ea a mers pana la un magazin, aproape unde locuieste.
Va rog spuneti-mi ce parere aveti despre aceasta, pot sa mai am vreo sansa?
Si de ce a iesit, daca stia ca o astept?

8 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Daca o tii in ritmul asta, e clar ca nu ai nici o sansa. Daca ai fi avut vreo sansa cu comportamentul acutal, ai fi primit-o deja.
Dar din ce spui tu, si daca te-ai schimba, probabil tot te-ar evita.
Cel putin, eu in situatia ta nici nu m-as mai gandii la ea.

Cel mai bine impaca-te cu idee si treci la urmatoarea.

De ce a iesit? Sunt doua motive:
1.Nu a vrut sa tot stai sa o astepti ca ar fi ciudat si ea ar fi pusa intr-o postura penibila
2.Pentru a lamurii situatia si a te face sa intelegi ca nu mai ai nici o sansa la ea

| Lioana a răspuns:

A iesit doar ca sa-ti spuna sa o lasi in pace. Mergi mai departe! Nu e loc de intors aici. Poate doar daca devii alt om cu alt comportament. Pe cel vechi nu-l place. Dar daca te-ai despartit de ea nu cred ca o iubesti asa de mult ca sa te schimbi pentru ea.

Răspuns utilizator avertizat
| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Las-o sa zboare! happy

Treci peste, cauta alta, asta nu te mai vrea!
Din ce spui tu, ea vrea sa fiti prieteni in continare, dar doar atat! Daca vrei sa ai o relatie de buna prietenie cu ea, arata-i ca ai trecut peste si n-ai nici o problema cu asta.

| OmulTalentat a răspuns:

Lasa fata in pace si cauta alta

| Vasile94m a răspuns:

Eu cred că dacă vei tot insista va ceda la un moment dat. Depinde și de ce v-ați despărțit eu îți propun sa o ți tot așa și va ceda.

| ZiggyTziggy a răspuns:

Trebuie sa treci peste. Gandeste-te ca sunt destui pesti in balta. Decat sa va tot certati i-a o pauza si dupa incearca ceva nou. A iesit sa te lamureasca sa iti zica ce gandeste si iti dai si tu seama... timpul iti rezolva tot