Daca relatia merge foarte bine, de ce ti-ai face singur rau inventand suspinciuni si motive?
Relaxeaza-te, arata-i cat de mult o iubesti, fii dragut si amabil cu ea, fiindca simte si vede, apreciind sentimentele tale si ajutorul si apoi, vei vedea ca te va rasplatii cu aceeasi dragoste si atentie.
Pentru ca in trecut am fost inselat o singura data intr-o fosta relatie si imi este putin mai greu sa am incredere, cam asta e motivul de ce am foarte greu incredere
Nu-ti pedepsii actuala prietena pentru ca te-a inselat o fosta iubita in trecut, cupleaza creierasul si tine-l cuplat, ca-ti distrugi relatia si femeia se satura si pleaca intr-o zi, ca nu-i fericire aceea unde exista tot timpul gelozie si suspiciune.
Depinde mult ce probleme de neincredere au fost. Dar parerea mea e ca daca nu te hotarasti o data daca ai sau nu incredere in ea nu faci decat sa prelungesti finalul aiurea.
Dacă persoana de lângă tine este atât de grijulie poate să arate cât de mult ține la tine,pe lângă asta ți-a arătat cât de deranjata este de faptul că nu aveți timp pentru voi doi din cauza muncii.
O persoană care înșeală sau îți trădează încrederea cu siguranță nu se comportă atât de cald,afectuos.
Cred că trebuie să lucrezi la tine inițial,pentru că problemele cu încrederea în sine,în relația ta cu sinele,îți influențează și relația de cuplu. ( gelozia,neîncrederea,nu sunt lucruri sănătoase într-o relație ci toxice).
Încearcă să te valorifici mai mult, să te vezi mai bun, căci până la urmă dacă o persoană te înșeală, o face și cu tine de mână și cu siguranță nu din cauza că ești tu "mai puțin bun" ci pur și simplu este o decizie, alegere personală a persoanei de lângă tine.