| malishka93 a întrebat:

e adevarat ca atunci cind iubesti cu adevarat tot poti sa iti inseli partenera/ul...nu toate cazurile dar sunt si nu inteleg dc? din ce cauza daca iubesti totusi faci aceasta prostie sa zic asa! cred ca ati inteles ce am vrut sa spun.

6 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Nu te opreşte nimeni să te culci o noapte cu altcineva.
Dar dacă ţii la relaţie şi nu vrei să rişti, ai atâta cap să nu o faci, să rezişti în faţa tentaţiei.

| stweety10 a răspuns:

Eu una sunt de parere ca atunci cand iubesti cu adevarat nu mai vezi pe nimeni in jurul tau, decat persoana iubita, ti se pare cel mai cel dintre cei mai cei, eu sunt fata si probabil de asta gandesc asa, dar sunt baieti care chiar iubesc cu adevarat si totusi insala. Prostia asta o fac din cauza anturajului, din cauza curiozitatii, din cauza lipsei de atentie din partea ta si diverse motive, cert e ca pentru baieti intotdeauna exista un motiv sa insele. Dar daca te-a inselat nu-l ierta. A fost greu sa ajunga sa te insele o data, ca de acum e usor, stie cum, stiu unde, stie cu cine, stie ca tu il ierti si asta se poate repeta la nesfarsit.

| BiuL a răspuns:

Eu zic ca daca inseli nu inseamna ca nu iubesti, ci mai degraba ca nu respecti persoana respetiva sa ca exista probleme in aceea relatie pe care nu stii sa le rezolvi si cauti ce iti lipseste in alta parte...

| TommyHilfiger a răspuns:

Din dorinta de a cunoaste...

| unBaiatDulcik69 a răspuns:

Poate pentru ca partenerul e prea plictisitor si nu indeplineste standardele de respect impuse de persoana care inseala.

| kapa123456789 a răspuns:

De unde esti tu asa sigur/a ca te iubeste?