Of, ce aparatori ai dreptatii mai jos...
In fine, i-ai spus fetei ca nu esti deloc interesat de ea si sa te lase in pace?
Fii nesimtit cu ea, oricat de urat suna, nu numa ca te vasa in pace, dar furia pricinuita de comportamentul tau o va face sa-i fie mai usor sa te uite.
Ciudat că acum ceva timp te considerai subnutrit, iar acum faci diferența dintre o tipă urâtă și una frumoasă.
Fratelo, mă disperați cu atâta frumusețe...Ce naiba mă băieți puneți atâta accent pe frumusețea asta la fete? În concepția mea, orice femeie e frumoasă în felul ei, iar un bărbat adevărat nu ar spune așa ceva nici în glumă... Nu tot p***ă are între craci? E mai bine să ai una frumoasă ca de pe reviste prin care a trecut un batalion întreg sau să ai o urâtă așa cum spui tu, dar cuminte și care știe ce înseamnă demnitate și spun asta pentru că majoritatea fetelor care arate bine și sunt frumoase stau rău de tot cu inteligența, iar alea care unii din voi le vedeți urâte s-ar putea să vă iubească și să vă respecte mult mai mult.
Da-i jet, umbla cu alta, n-o baga in seama, nu-i raspunde la telefon/mesaje, raspunde-i cat mai monosilabic posibil. Acum nu-i spune chiar ca-i urata, ce sa faca si ea
Man, chiar daca am zis aici ca e urata nu fac chestii din astea. Are si ea sentimente si nici eu nu sunt un taran.
anonim_4396 întreabă: