| Twister09 a întrebat:

Salut.
Eram în birou la sefa și vorbea la telefon și a spus sa facem liniște și a venit femeie de serviciu și a început sa vorbească și sa facă gălăgie și am zis sa facă liniște și după am ridicat mana în sus sa nu mai vorbească.
Și face o colega ca de ce ridic mana la ea, dar n-am avut intenția de a ridica mana la ea și doar am ridicat-o sa facă liniște. Credeți ca am făcut un rău?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, stai linistita la serviciu nu ai cum sa i multumesti pe toti si la urma urmei ce te stresezi atit? Colegele si in general femeile sunt invidioase si geloase pe alte femei, vor doar ele sa aiba dreptate referitor la cazul tau daca situatia era alta adica daca colega ta ar fi facut gestul pe care l ai facut tu catre femia de servici tu cum ai fi reactionat? Important este sa nu se fi suparat femeia de servici pe tine deoarece sigur intre tine si ea este o diferenta de vârstă, dar faptul ca ai ridicat mina spre ea a fost doar sa o atentionezi ca vorbeste tare si șefa avea o discutie importanta la telefon in celalat birou deci poate femeia de servici nu a stiut ca sefa ti a spus tie sa faci liniste, dar nu te mai stresa ca nu ai gresit cu nimic nu ai omorît pe nimeni, o seara frumoasa si multa sanatate, iar colega ta care stie doar sa faca morala sa i si vada de viața ei ca si ea face greseli nu e sfîntă.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu esti fată sau baiat?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. Să ridici mâna este amenințare cu bătaia.

| dinaprilie a răspuns:

Nu stim. Cum ai ridicat, cat de repede ai ridicat, expresia fetei etc etc..trimite/ne filmuletul.

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Salut! happy Este puțin probabil ca gestul tău să nu fi părut etic sau moral sad, dar nu te îngrijora! Cere-ți iertare față de femeia de serviciu și astfel, crești și în ochii colegei! Mult succes!winking Funda? big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru PsihologDanielBotezan):

Ne ai zapacit cu funda asta, tu crezi ca orice raspuns dai meriti funda?

| PsihologDanielBotezan a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da happy Cu toate că nu le primesc pe toate, deci încetează cu invidia!winking

| MariaEElena0505 a răspuns:

Nu, n-ai făcut niciun rau. Colega aia a ta e puțin exagerata. Doar nu era sa urli ca sa nu mai vorbească femeia de serviciu. Nu mai te gândi la toate prostiile zise de colegi. Crede-ma, e cel mai bine asa. ‘)

| elennax a răspuns:

Nu ai facut nimic rau, desi se poate interpreta. Cere-ti scuze fata de femeia de servici sa vada ca nu ai avut intentii rele si gata

| SuntCineVreauEuSaFiu a răspuns:

Sigur ca nu, colega ta e proasta