Nu frate... in primul rand nu mai da parola ta de Messenger la nimeni, nici pe cea de Facebook/ Twitter etc. Ce le trebuie altora sa vada ce vorbesti tu si cu cine?
Dupa aceea incearca sa mai vorbesti cu el si poate il convingi sa va impacati, dar ia-l usurel... nu tot ca cel mai bun prieten. O sa va apropiati in timp.
Nu am dat parola mea, el se juca pe telefonul tipei si a dat pe facebook la conversatiile cu mine si a vazut.
Pai te ajut eu! Ajut relatii de aproape 2 ani. Uite id meu. Pentru ca este o adevarata poveste lunga, si nu cred ca ai dori sa fie publicata. pustea_a@yahoo.com sau facebook meu https://www.facebook.com/sadarkcry?ref=tn_tnmn.
Cea mai bună metodă este convorbirea. Du-te la el şi cere-ţi scuze, spune-i tot ce simţi, asta contează cel mai mult.
Conteaza...As face asta, chiar vreau, chiar vreau sa imi cer scuze si pentru ce nu am facut. Dar nu pot sa il scot din casa... Si nimeni nu ma ajuta.
Poate vei avea ocazia să te întâlneşti cu el prin oraş, pune-l pe un prieten comun să-l scoată şi să vă întâlniţi undeva sau spune-i tu că aveţi ceva important de vorbit.
Inceraca sai explici din nou, mai detaliat, sati ceri scuze de acea convorbire care poate el a inteles-o diferit. Spune-i ce simti si cat d mult iti pasa, cat de mult vrei sa fiti ca inainte. Bafta:*
Cel mai bine pentru el ca sa te ierte, dar inacelasi timp si cel mai greu pentru tine este sa ii spui tot adevarul, de ce ai facut chestia asta, si poate o sa ii recastigi increderea, daca el tine la tine s-au macar vrea sa va inpacati te va ierta, un prieten adevarat nu te lasa niciodata la greu
Pai lasa-i un mesaj spunandu-i ca-ti pare foarte rau si ca nu vei repeta greseala sau fa-ti curaj si du-te la el si cere-ti scuze fata in fata. Daca iti este un prieten adevarat sigur te va ierta. Daca nu imi pare rau pentru voi. Stiu cum e sa-ti pierzi cel mai bun prieten doar dintr-o cearta banala. Sper ca te-am ajutat. Funda? :**