| CostinAlamariu a întrebat:

Salut. Este cineva aici care este într-o relație sau a fost într-o relație care a început printr-o simplă prietenie și nu neapărat ca o atracție fizică necontrolată și cu flirt?

Adica pur si simplu v-ati simtit prima data bine ca prieteni si abia după v-ati îndragostit și nu invers cum se intampla de obicei.

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Majoritatea casniciilor /relatiilor trainice se bazeaza pe prietenie si intelegere reciproca.
"Dragostea fierbinte" este trecatoare in 2-3 ani, dupa care relatia supravietuieste doar daca cuplul se poate acomoda.

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Da eu.Cel puțin din partea mea la început au fost doar sentimente de prietenie, iar treptat m-am îndrăgostit.

| Catrice a răspuns:

Da....nașpa dacă celalalt nu simte la fel.

| wildthing a răspuns:

Din punctul meu de vedere, ca barbat, e imposibil ca initial sa nu fii atras fizic de o femeie, iar dupa o vreme sa incepi sa fii atras. Invers se poate, adica sa-ti placa de ea la inceput si mai apoi sa nu-ti mai placa. Stiu ca femeile e foarte posibil sa functioneze diferit, pentru ca ele de foarte multe ori nu se ghideaza intr-o relatie dupa atractia fizica, dar noi barbatii cam asa suntem construiti...totusi, imi cer scuze daca am vorbit in numele vreunuia care e construit altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Într-o relație de genul nu.dar da, mi s-a întâmplat să mă îndrăgostesc de un băiat în care inițial nu vedeam mai mult decât un amic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cam asa incep toate, deci da.

| CostinAlamariu explică (pentru anonim_4396):

Din cate am observat majoritatea incep printr-o atractie fizica si flirt, nu dintr-o prietenie inocenta.

| Saiko10 a răspuns:

Am inceput ca prieteni si dupa a venit si flirtul.

| Yparisa a răspuns:

Da.