Iti spun un secret:
La putine femei conteaza marimea. De obicei, acele femei nu au avut orgasmus, fiindca nu au fost excitate (la "preludiu").
La o femeie bine pregatita nu conteaza marimea, findca are deja orgasmus si anterior penetrarii.
Deci: mare atentie la preludiu!
0. Dumbdniedzau nu exista.
1. Daca exista si ti-a dat-o mica, e un bulangiu.
2. Tu ai facut o mega-prostie ca i-ai trimis o poza cu scula. Daca pentru noi e de obicei excitant sa vedem o poza cu o dodoasca, pe majoritatea femeilor nu le incinta cu nimic pozele cu castraveti.
3. Ce sa faci? Incetezi sa fii imbecilozaur si te maturizezi un pic. Pune mina si mai citeste cate una-alta despre cum sa folosesti ce ai la indemina.
P.S. Am discutat mai pe lung si lat cu o prietena despre sculi si ce mai f&te ea (din pacate nu pe mine pentru ca are fata principii si eu inca sunt casatorit in acte, ca ne potriveam grav de tot la o gramada de chestii, cred ca ar fi fost o treaba... in fine), si mi-a zis ca a avut o relatie de cateva luni cu unul cu un mega-penis care era plictisitor si lame in pat vai de steaua lui, iar mai recent a avut o relatie de vreo cateva luni cu unul cu mini-penis care i-a oferit best sex ever - si fata se duce spre 40 de ani, nu a terminat mai ieri generala. Din pacate, asta avea un caracter infect. Intr-un final s-a combinat cu unul super de treaba, foarte misto si in pat, dar cred ca despre dimensiunea astuia nu am discutat. Oricum, concluzia pe care o sa o tragi daca discuti cu orice femeie cit de cit sanatoasa la trup si cap va fi ca dimensiunea e undeva pe locul 4-5 in ingredientele esentiale pentru o relatie ok.
Din ceea ce tu descrii acolo, relațiile femeii erau niște aventuri și nimic mai mult.
Ba deloc. A fost casatorita vreo 15 ani cu unul, ea a vrut la un moment dat copii, ala nu. Dupa aia a mai sarit un pic din pix in pix, ceva absolut deloc de condamnat decat daca esti vreun medieval primitiv. E o fata sanatoasa, a dracului de inteligenta, arata bine, nu are complexe. Ce ai vrea sa fi facut, sa stea sa se roage la stele sa ii pice vreun print de undeva in timp ce face pinze de paianjen la ventuza?
Ultima parte cu "... a dracului de inteligenta, arata bine" m-a făcut curios. Visez prea mult acum, oricum?
Pai n-ai ce sa mai visezi, aparent si-a gasit perechea. E un gigel cam urit ca mecla dupa parerea mea initiala, dar ma bucur ca se inteleg si sper sa o tina tot asa mult si bine. Dupa ce m-am mai uitat la niste poze mai recente cu omul am concluzionat ca e ok. Plus ca nu trebuie' sa imi placa mie de el. A dracului de inteligenta = a fost profesoara, acum face audit de securitate/programare in domeniul bancar pe destul de multi bani, si-a cladit cariera in mod sustinut fara a lasa esecurile personale sa o influenteze, e mai mica de statura, dar sportiva si ehem, suflet generos. A, da, si cireasa de pe tort e ca uneori e dintr-o bucata fix atit cit trebuie (venise un ti... ehem, moderator sa se ia de fostul ei sot intr-o crisma, si cand l-a luat ala pe sotul ei de guler, i-a executat ea un croseu de a picat ala in c*r - a crescut cu un unchi si o gramada de veri care faceau mma) + misto-uri cit cuprinde la adresa religiei ca si mine. Si ca multi dintre astia de un anume status social/educatie pe care ii cunosc, desigur.
Wow... Ce pot spune? Că n-am norocul loteriei vieții să am întâlnesc o femeie de genul.
... dar si daca o intilnesti.
ai gasit ce ai cautat, dar macar stii o treaba, cel putin legat de tipa asta.
O apreciez ca a fost sincera, asa ar trebuie sa afci si tu. Daca pentru chestia asta ea nu este curioasa de tine, atunci cauta alta.Nus toate femeile la fel, o sa gasesti una sa fie multumita cu ce ai tu.
Ca idee, chiar era pe aici o intrebare genul asta, daca amrimea conteaza, era o tipa care spune ca pentru ea nu conteaza asta ea crezind ca asa sunt toate fetele, i-am explicat cum sta treaba, dar m-a luat la rost
Deci pentru multe femei conteaza marime, dar cel mai mult conteaza grosimea, o scula mai groasa le rezolva mai bine, cred.
Daca ai auzit unele femei spunind ca le doare bla bla cand fac sex. Cele mai multe femei daca intrebi, sau citesti, o sa vezi ca au punctele alea sensibile, alea de se exicta ele asa mai la suprafata sa zic.
Putine is femeile ce se exicta in adincime, de aia este importanta grosimea intelegi?
Dar stai linistit, cum am spus is fete care au cerinte diferite, plus de asta si la ele e la fel ca si la barbati unele au vaginu mai strins, altele mai larg, asa ca nu dispera.
Cum adica sa intri in depresie pentru chestia asta? Veziti de treaba, acea fata e mai bun ca ti-a spus acu, decat sa te implici mai mult, apoi n sa te lase mai tirziu, atunci ar fi catastrofa comparativ cu acum.
Intreab-o daca o deranjeaza sau daca pentru ea este un criteriu eliminatoriu asta, ca ai tu scula putin mai subire ca fostul ei, daca ea zice ca vrea sa vorbiti, atunci incearca.
Citeodata nu e suficient sa ai doar scula buna, mai trebuie sa fie si functionala, sa stii si sa o folosesti.
Dar tu ai spus doar chestii referitoare la marime.
Stai ma linistit ce ai vorbeste cu ea daca ea vrea, daca vrea si sex mai bun, te simti si tu bine, daca ea nu se simte bine, asta e, dar nu ai de unde sa stii pana nu incerci.
Poate ca nu are experienta si nici nu stie cu ce se maninca sportul asta asa is unele, prima data nici nu stiu cei ala org-asm, dureaza ceva pana sa descopere ele america
Ai picat in capcana ei neintentionata. Cea de a te compara la pl cu altul... N-ar trebui sa-ti pese de pl altuia, e destul de dubios. Oricum e destul de dubios ca in ziua de azi se pune accent pe carici... Zici ca suntem urangutani, nu oameni.
Eu nu cred avea rost sa facă acel comentariu, in legătura cu marimea penisului fostului ei iubit. Dacă ești cu o persoana nu trebuie sa o compari cu nimeni, o iubești așa cum e. Și oricum chestia cu marimea nu este un lucru chiar așa relevant, alții o au mare și nu știu ce sa facă cu ea. Ar trebui sa faci ce simți in aceasta situație ptc o persoana își poate da cu părerea fără sa fi trecut prin așa ceva, dar e altfel când ești tu pus in acea situație. Dar daca o ierți și continua sa mai facă astfel de comparații, atunci ar trebui sa o lași. Trecutul e trecut, prezentul contează.
Comportamentul pe care îl ai denotă puțină imaturitate. Încearcă să nu mai ceri opinia unor oameni cu privire la aspecte mai mult sau mai puțin relevante precum "mărimea", și concentrează-te pe propia viață. Încearcă să fii cea mai bună versiune a ta.