Simplu ia-ti inima in dinti si spune-i altfel o pierzi sti gen nu risti nu castigi frica e minta ta bro fi barbat si exprimati sentimentele nai nimic de pierdut ca daca stai sate gandesti poate ea astepta sa-i zici ca o placi.
Nu ii spune direct, arata-i! Invit-o in oras, la un suc, o plimbare, un film... stai aproape de ea, ia-o de mana, spune-i cuvinte frumoase
Ea poate din propria initiativa se poarta frumos cu toata lumea.Dar acuma nu stiu e intr-o relatie nu e? nu stiu.In fine daca e intr-o relatie ai putea sa eu furi de la ala afland cine e si spunandu-i ei ceva de genul :"da ce tu stai cu asta care asa? Dar tu nu vezi ca?" Daca tipu e mai dur sau smecheras de cartier ai grija ce faci.Sau ca si alternativa valabila atat in cazul in care e intr-o relatie cat si in cazul in care e singura ai putea sa o pandesti (daca e intr-o relatie) pana in momentul in care se desprate de el si incearca sa o chemi la tine sau undeva la un suc sau ceva (vezi tu care e cea mai buna varianta) si ii spui :"Dar daca esti singura (plictisita) acasa si n-ai ce face hai cu mine" Si o duc la tyine acasa daca se poate (dar nu ii zici undr, numai o duci si va uitati la un film interesant) si ii spui ca de impuscat no sa o facă )
Incercarea asta moarte nu are si sa nu-ti para rau daca nu ti-a iesit mai incerci odata, sa-ti para rau daca nu incerci.
Vorbește cu ea, pe facebook, la școală baga-te în seamă nu ai nimic de pierdut.
Nmic nou. chiar am nevoie oarecum de putin ajutor.
Sa nu faci greseala sa îi zici ceva de genul: "Știi, îmi place de tine ". E prea comun, da a înțelegi ce vreau sa zic, s-a mai făcut. Încearcă sa te apropii cât mai mult apoi vezi tu ce faci. Ai putea sa o iei de mana când nu se așteaptă, sa îi zici ca o placi mai subtil, zic și eu.