Acum intelegi si tu unde se ajunge cu barfa.
Clar, acelui doctor ii place sa duca vorba.
Poate a fost doar un motiv pentru mama ei sa puna stop relatiei.
Fata are 17 ani, e minora si are scoala. Altele ar trebui sa fie prioritatile ei.
Caut-o in continuare, asigur-o ca o iubesti si ca nu vrei sa fortezi nimic. Timpul va va spune daca veti ramane sau nu impreuna.
Multumesc profund de indrumare, cel mai sincer si realist raspuns dintre toate bazat pe o gandire generala si nu personala. Funda!
Asumeza-ti ceea ce ai afirmat si mergi mai departe, ca viitor oricum nu aveai cu fata asta, odata ce maica-sa nu este de acord cu relatia voastra, iar fata vrea sa dea la medicina, deci nu va fi oricum de nasul tau.
Sunt asumat in ceea ce am zis dar e o neintelegere? Cum te ai simti sa spui la cineva un lucru si sa zica mai departe acea vorba eronata si sa ti creeze probleme cu cei din jurul tau? Opinia ta este gresita!
Am si precizat ca maicasa este 50/50 de acord cu relatia, nu 0%! Invata sa citesti inainte sa ti spui gandurile tale de rht si sa descurajezi pe altii!
50% inseamna ca nu este de fapt de acord.
De fapt, maica-sa poate accepta momentan relatia ta cu fata ei, cand este inca micuta si nu a ajuns la facultate, dar te asigur ca va intervenii si nu-i va permite sa fie cu tine cand ea va fi medic si tu doar un simplu muncitor.
Cei 50% sunt valabili acum, in acest moment, cat fata este inca eleva, dar se va rispi in totalitate, cand va intra la medicina.
Cine spune ca sunt simplu muncitor? sunt student la inginerie electrica cu bursa spre inginerie electrica nucleara, avem amandoi un viitor stralucit
Cum ziceti dvs eu stiu ce viitor am cu ea.
Eu aș zice așa:
1. Tipa e profund imatură. Trebuie să mai treacă mult timp până să te poți gândi măcar să o iei de nevastă.
2. Medicul respectiv nu numai că nu îți e prieten, ci a mai și încălcat dreptul tău de pacient la confidențialitate. Ai putea să îi faci o plângere la Consiliul medicilor pentru asta.
3. Dacă chiar o iubești, lasă-i timp să crească și să vadă lucrurile cu maturitate. Dacă nici atunci nu te va vrea, e clar: degeaba o iubești tu, dacă ei nu-i (mai) ești pe plac.
Blablabla "a este foarte emotiva si mi-a mai dat block din toate chestiile marunte, insa ne iubim foarte mult si dupa fiecare cearta urmata cu block ne am impacat." Si inainte de asta o bagi cu wife material. Nu, nu e nici un wife material. E totul in capul tau. Nu mai fi pierdut prea mult timp. regaseste-te, vezi-ti de viata.
Bun raspuns insa mi-a aratat si am vazut ca e diferita fata de alte fete. Am analizat o bine inainte sa ma pun intr o relatie cu ea.
Uite ca n-ai analizat-o suficient de bine.
Uite. O sa ti iau sfatul sa ma regasesc, sa ma ridic de jos, insa nu renunt la ea pana ce mi spune sincer si fata in fata ca nu se mai poate. Prin telefon nu se pot exprima sentimente sincere avand in vedere ca multi oameni sunt diferiți in viata reala fata de social media.
Crede-ma ca fix ULTIMUL lucru de care ai nevoie in orice moment al vietii, chiar daca in unele conditii il vei tolera, e ca cei din jur - prieteni/e, colegi/e, iubiti/e, membri ai familiei - sa se indoiasca de tine si sa traga concluzii pe baza spuselor altora inainte de a discuta cu tine.
Cei aia wife material? Adica esti insurat cu ea si ea este materialista, tea luat ca ai malai, sau ce **** indrugi pe aici? frate, habar nu ai sa te exprimi, acum pe bune.
Si inca ceva, terminatio cu englezismele astea in limba romana, eu de aia si ma oprii sa iti raspund, mai mult sa atrag atentia sa incetati cu folosirea cuvintelor din engleza pentru cuvinte la care limba noastra are acele cuvinte.
De ce tot bagati cuvinte din engleza? Adica ce vezi tu wow "wife " dar apoi ai bagat-o materialista deci nu ai mai stiut alt cuvint in engleza, dar ai spus sa te dai si tu mare ca stii ceva cuvinte.
Nu mai bagati rahaturi, cand vedeti pe altii ca fac asa luativa de ei, inchideti TV-ul cand vedeti ca aia scriu in engleza, gen NEWS, sunati si spunetile ca in limba romana exista cuvint pentru asa ceva se spune "stiri " ei de ce folosesc news si tot felul de anglinisme sau cum sor mai numi?
Cind va vad ce rahaturi scoateti, vas lua la bataie sincer iti zic.
Uite asa nenorociti limba romana, voi niste habarnisti, niste de astia fugiti de acasa, care ati terminat scoala nici nu sitit cei aia, dar aveti liceul, sau facultati, cand voi nici sa cititi nu sunteti in stare.
Deci incetati cu rahaturile din limba engleza, pentru ca nu doar ca nu-i sanatos, dar cazi si de prost, exact cum ai cazut acum.
Tu stii ce ai facut acum? Vii si spui wife materialista, tu esti un pirlit, adica fata nu a stat cu tine pentru bani, mai ales ca spui ca stati la distanta, va vedeti asa pe ascuns, adica ce materialista este, sau ce wife?
Vezi, tocmai ca ai introdus acel cuvint necunoscut, deja stateai oricum prost cu exprimarea, bagind cuvintul ala ai facut o fraza de zici ca esti papagal adica te contrazici de unul singur, arati ca habar nu ai sa legi 2-3 cuvinte.
Incepi sa spui cai materialista, puteai so spui simplu am o prietena materialista, dar trebuia sa bagi aia cu wife desi tu nici nu esti cu ea, cum de a ajuns ea sotia ta eu nu vad, apoi continui sa povestesti chestii care nu arata deloc ca fata ar fi materialista.
Materialista care greu se mai gaseste in ziua de azi asa relatie, oare sunt norocos
Ba tu esti nebun, vai de capu tau, ce scoala ai facut ma, ai trecut oare de gradinita?
Cei cu exprimarea asta de tantalau si de ce bagi cuvinte din engleza in limba ta cand exista cuvint pentru nevasta, sotie, etc avem destule cuvinte pentru wife asta.
Daca spuneai PC, sau computer, acolo da, romanii nu aveau computer, nici n-a existat la nimeni, a fost inventat, aia i-au dat numele asta, a ajuns si la noi, logic ca trebuie sa il numesti intr-un fel, si cel mai indicat e sa il numesti dupa cei care lau inventat.
Dar sa sa bagati cuvinte din engleza care au echivalent in limba romana, mi se pare cea mai mare idiotenie.
Poti sa te superi, dar asa ii iau pe toti care vad ca fac ca tine.
Legat de fata, sincer nu-i de tine, lalsa fata sa mearga la facultate, poate ca e desteapta, tu acum pe bune, daca nici sa vorbesti nu stii, ce sa faca aia cu tine.
Am pus o intrebare despre o relatie nu sa mi tii lectii de limba romana dn. Destept, du te tine cursurile si orele de limba romana in alta parte. Pe langa asta sunt mai inaintat cu tine decat performantele scolare, care nu tin exact de limba romana, insa de fizica si matematica, olimpic pe tara. Inainte sa dai hate informeaza te de trecutul acelei persoane si nu te da mare destept pe social media crezand ca rezolvi ceva.
Ba agarici ce ti-am zis termina cu cuvintele din engleza, esti olimpic la ce, la prostie? Vad tot continui, dau Hate, ba tu chiar esti tantalau
Vorbiti ma romana, ca de aia sunteti romani. Ai pus o intrebare despre o relatie, dar tu ai vazut ce exprimare ai tras? Te rad si curcile, apoi mai incerci sa te dai si invatat, bagi cuvinte in engleza, cand ai cuvinte in limba romana.
Cind tu nu esti in stare sa te exprimi in limba ta normal, te mai pisi si contra vantului bagi cuvinte din engleza sa ce, crezi ca impresionezi pe careva?
Vorbeste ba romana, sau macara invata sa te exprimi cit de cit. Sa vorbesti nu-ti trebuie scoala, sa te exprimi, asta se invata inainte de scoala.
Te dai mare ca esti olimpic mai este un roman pe aici, care la fel, mama ce incintat era el, uitati romanii primul loc la olimpiade in lume, suntem cei mai buni
Eu i-am zis, ba mucea, la ce suntem ma buni? Ba, lasa vraja marii, sai vedem mai departe, asa gargara e satula lumea de povesti.
Si mai departe scrie in carte, nu am vazut nici un olimpic, sau sa fi auzit ca ajuns pe undeva, car fi facut nu stiu ce realizari, zero, cam aia sunt elevii olimpici.
Sa vii sa discuti cu mine cand o sa stii intr-adevar ceva, cand o sa realizezi ceva, nu ca esti olimpic, este egal cu zero ce esti tu, cit timp esti elev.
Sa va vad la facutltate, sa va vad ca ajungeti mari vedete, mari cercetatori, mari ingineri, arhitecti, dar mucels., dupa liceu deja s-a stins lumina cam aia e tot ce puteti.
Asa ca scutestema de olimpiada ta, eu vad ce scrii pe aici si ce fel te exprimi asa sa dai doar din gura, tu nu vezi ca te-a lasat si fata aia, o vazut cu cine are dea face, i-a spus si acel doctor, ba fata draga, ala nu-i de tine, cauati de treaba
Nu ti-am scris sa iti tin lectii de limba romana, tiam atras atentia ca nu-i sanatos, nu este bine ce se intampla si ce fac romanii, ca folosesc f multe cuvinte din engleza la care noi avem deja aceste cuvinte, nu-i nevoie de altele din alte limbi.
Am greseli gramaticale, iauzi, deja esti si profesor de limba romana, dar tu nu esti in stare sa legi 2 cuvinte ba esti nebun, tu chiar crezi ca stii ceva Vai de capu tau, fa bine si mai asculta ce spun oamenii, nu te mai crede ca stii ceva, pentru ca se pare esti cam paralel cu scoala, cu multe, pana si cu relatiile, nu vezi ca te lasa si fetele, tu nu te intrebi oare de ce?
Probabil crezi ca esti prea bun pentru ele, vorba ta esti prea norocos
Frate esti prostanac rau de tot, wife material sunt 2 cuvinte in limba engleza care se traduc "material de sotie" explicând mai pe indelete sa inteleaga si prostu din tine, arata ca are calitati perfecte pentru o sotie. Tu nu stii sa traduci 2 cuvinte si comentezi ca un macho prin toate cct. Du te ba pune te la somn ca nu ti citesc romanele tale))))) esti inapoiat rau smr. Si pe langa toate ca mi ai zis ca nu stiu sa leg 2 cuvinte ca nu stiu ce, tu nici nu scrii corect gramatical avand greseli si nici macar nu pui cratima sau spatiu intre anumite cuvinte, spre ex "tiam" "incitat" "cit"scutestema" etc. Nu stiu cati ani aveti dar dati dovada de prostie maxima fara sa va informati unpic despre anumite lucruri. Vorbiti doar cu limba, creierul este lipsa din pacate.
Esti un taran clocit care se da citit mai esti si cufurit pe deasupra, unu cel lasa fetele, care se crede zmeu, dar el saracu e si sarac cu duhu si handicapat pe deasupra.
Pune si invata sa vorbesdti in limba ta, lasa expresiile din alte limbi,. Creier tu esti cel care nu are, odata ce te-a lasat fata aia, e clara ce bun esti.
Daca tea vazut si acel doctor ca nu esti bun, de ce continui sa persisti in prostia ta?
Daca vrei sa ramai tantalau, ramai nu te costa bani, oricum prost sigur esti.
Invata sa te exprimi in romana, "aveti, Borbiti" cui te adresezi, mai multor persoane? Tu cu cien vorbesti pe aici, cu mai multe persoane de te adresezi cu aveti?
Vai de capu tau de prostanac ai avut experiente ba tu esti copac, e fata mamtura, are 17 ani du-te ba si vezi-ti de scoala lasa fetele ca nu-s de tine.
Auzi la el corupe minore, pai ajungi la mitiotica ba fraiere, mai esti si handicapat pe deasupra.Tu dupa tie de ce crezi ca te lasa si fetele de 17 ani? Cind te vede ce gandesti si cum gindesti, esti primul lasat, de aia teau lasat toate fetele ce spui ca ai mai avut expepriente.
Esti profesionist, psiholog, recunosti femeile ca pe altceva pana si doctorul a vazut cu cine are dea face si a atentionat fata, ca nu esti bun nici in bocanci
Ai dovada linga tine, doctor, tea pus pe liber, oare de ce, esti geniu, sigur de aia si eu fi spus fetele asta e mare de tot olimpic ba agarici du-te si cautai de lucru ceva, da cu matura sau daca esti la scoala, vezi-ti de scoala, nu te mai da mare cunoscator si vii pe TPU sa te plingi ca nu mai vrea o minora sa vorbeasca cu tine.
Fraiere, care te-a lasat si o minora, alea is cuvinte in engleza,, dar exprimarea stii de unde este?
Este o exprimare de oameni analfabeti, cred ca cine stie ce negrii africani au bagat aceasta expresie.
Ca idee eu locuiesc in SUA si pe aici nu am auzit niciodata expresia asta, sunt inconjurat de americani albi, negri, dar nu am auzit macar odata astfel de expresie ce bagi tu si romani cufuriti ca tine.
Voi romanii liuati toate rajaturile de la tot analfabetii si credeti ca suna wow.Tocmai asta, daca tu ai stii putina engleza, ai vedea, ai simti, asta daqca nu esti nesimtti ca expresia asta suna total aiurea wife material suna naspa, cum sa zic si daca nu stii engleza deloc ar fi trebuit sa iti dai seama ca nu este in regula.
Ca sa fiu si mai lamurit, am intrebat pe aici americani cei cu expresia asta, au zis ca nu au auzit iatra pe net se pare ca ar fi o expresie de prin Africa, Asia, tot asa de le cei gen ca si romanii, care iau cuvinte din engleza si le mixeaza, fac caricaturi de fraze care is fara noima, ori care par de fapt nu ceva bun.
Uite daca eu ma duc la un american si zic ca nevastasa este wife material, ma ia ala la bataie pentru ca asa cum si eu am gindit, el la fel gandeste ca ii fac nevasta materialista.
Analizeaza, cuvintele,. wife care este nevasta asa cum tu probabil nu stiai, dar hai sa zicem ca ai stii, si material care inseamna material, adica materialist.
Deci cuvintele asta vrea sa arate ca este o nevasta materialista, nu ca ar fi femeie de casa cum zic romanii.
Dar sa spui nevasta, sotie de casa care suna foarte frumos si cuvintele se leaga bine, wife material suna ca dracu nu se leaga, ceea ce ma face sa cred ca aceasta expresie daca pe undeva o foloseste careva sunt facute de oameni ca tine, asa cum ai si tu exprimarea foarte aiurea, spui ca esti ala din filmul cu Yoda sau ca ai fi vreun arab, japonez care acu invata sa vorbeasca roamana.
Mai ai tupeul porcesc de roman clicit sa vii sa spui ca eu fac greseli, cas prost si ce mai spui.
Uite te citez din intrebarea ta :
" Va rog dați mi idei, luminați ma cu ce at trebui sa fac, sunt pierdut!"
Hai sa analizam.Mai facut pe mine nu stiu cum ca nu pun semne de pctuatie sau ce ai mai spus. Tu ai pus in fraza asta? Luminati ma, deci nu ai pus liniuta, as zice ca faci greseli, insa eu nu mam legat de chestiui de astea ci cde exorimare, ca tu s tii sa legi cuvintele.
Una e sa nu pui o virgula sau linuta, cratima, alta este sa te exprimi ca naiba.
Aceasta fraza o analizam ca exprimare, tie ti se pare ca fraza asta este bine intocmita?
Luminati ma cu ce at trebui sa fac, spui tu, In primul rind in loc de ar spui at, chestie care a fost din tastare, deci eu nu ma leg de asa ceva, pentru ca stiu f bine ca tasta R este linga T si poti apsa din greseala.
Dar eu nu cred ca este corect sa spui : luminati ma ce ar trebui sa fac, fara "cu" deci luminati ma ce ar trebui sa fac, asa este corect.
Vrei sa iti mai arat si alte exprmari la fel? Dar sa revenim la aia cu nevasta materialista, s-a iti arata ca oricine ar intelege ca este materialista din felul tau de ate exprima.
Uite aici, te citez din nou :
"sa stiti ca fata asta e ft pretioasa, e wife material "
Ce arata fraza asta? Daca tu spui despre cineva ca este foarte pretentioasa, apoi continui cu wife material, acel cuvind material spun ca pretentiile fetei ar fi legate de chestii material, deci automat ar fi o fata materialista, avand pretentyii foarte mari din ce tu descrii, asta se deduce, asta arata ca ea cauta baieti cu cascaval, nu derbedei dealde tine
Arata ca nu am dreptate, asta daca poti. Iara expresia este una de maidan, de prin Africa probabil, iar tu sau care o folositi credezi ca e ceva nemaipomenit.
In loc sa spui ca vorbesti cu o fata de treaba, cu o fata familista, de casa, voi folositi tot felul de cuvinte si expresii aiurea.
Tu marele olimpic al Ro la mancat rahat vii pe aici si spui, gagicamea ba esti copac, cei cu vocabularul asta de damigeana, asta este vocabular de olimpic?
Doctorul care povestesti, asa a intrebat, daca tu ai gagica? Eu ma indoiesc ca ar fi folosit doctorul cuvintul gagica, deci sungt cuvinte pe care tu le folosesti.
Ai analizato tu inainte si fata ca asta nu mai gasesti, ba ne lesi cu basmele astea, tu ala marele cunoscator de femei
Ba vii si spui ca ea ti-a spus ca ai un caracter jegos, dupa cum observi femeia visurilor tale te-a facut jegos asa de bine ce ai analizato, era perfecta, doar ca da cu mucii in fasole.
Ba mai mult, din ce am vazut,. incerci pe aici sa arati ca fata ar fi cam slaba de inger, adica mai prostuta, si ma intreb asa e femeia visurilor tale, de astea care nu se mai gasesc, wife material asa sunt mai sarace cu duhu, mai cum incerci tu sa arati ca ea greseste foarte mult, ca tu esti ala geniu, marele destept, peste prajit?
Cum am spus vai de capu tau de olipimpic, cu gagicata wife material care ti-a spus in fata ca esti un jegos
Asa ca nu mai copiati ba pe altii, daca unu este un tantalu, daca femeile astea de prin SUA cum erau curbele aela de aveau bot de rata, cum aparu alea cu botu de rata tot globu, sau toate parasutele hai si ele cu bot de rata
Uite ce copiati voi, ce luati de bun si folositi. Numai timpenii, numa rahaturi, ca si wife material care suna a **** asa suna, crede-ma ca aud zi de zi in juruL meu vorbind engleza.
Vii tu sa spui ca eu is prost, ca habar nu am ce ai vruyt tu sa spui, sa ca nu as sti cei aia wife, sau material, dar uite ca da, nu stiam de expresia asta africana sau maidaneza, pentru ca nu am auzit niciodata si ca suna ca dracu de urat si nu se leaga.
Sa iti zic ceva. In engleza si daca nu stii mai nimic, cand auzi o fraza, iti poti da seama, ( bine nu tu ) daca fraza este corecta sau du, doar dupa cum suna.
Daca nu stiai, poti intreba pe cei care se pricep la engleza si o sa vezi, este cum zic eu.
Wife material suna caricatura, prastie asa ca lasati dracu cuvintele din engleza, nu le mai folositi, avem si noi romanii cuvinte, folositile pe alea.
Gagicata sau fosta stie ca tu asa ii spui gagicamea? Daca tear auzi sigur tiar da si un scuipat in mecla aia de derbedeu taran clocit.
Cam despre asta este vorba, ai fost lasat de o fata mai educata ca tine de N ori, tu continui cu figurile tale de papagal, in felul asta nu o sa ai nici o fata, de aia teau si lasat toate fetele, asta daca ai mai avut sau voirbit inainte cu vreo una.
Daca ai ceva de spus, spune, dar si ararta, nu doar da din gura ca un papagla, arata sa cum am aratat eu de tine.
Asa, doar sa spui vai estgi prost, vai nu stii, faci greseli, arata, dar arata ca tu esti ala perfect, desi eu tiam arata exprimarile tale de maidan olimpic.
Ok cam asta e tot, poti sa spui ce doresti, deja is lamurit de olipiadele tale de carecterul tau jegos care il ai, din spusele lui gagicata
Esti tanar, ti se pare tie ca esti pierdut.
Posibil nu sunteti compatibili daca au tot existat certuri.
Data viitoare cu siguranța o sa fie mai bine.
Acum stii cum trebuie sa se intample o relatie pe termen lung.
Maturizarea implica experiență si pe alocuri putina suferința.
Dar trece pana te insori.
Te vei indragosti din nou si vei spune ca aceea este femeia vietii tale.
Buna! Sunt tanar insa sunt cat de cat matur. Credeți-mă, am vorbit cu multe fete si am avut relatii destule incat sa mi dau seama ce caut de la o femeie, chiar daca este de numai 17 ani. Este mult mai matura decat credeti, insa e imatura emotional. Este o diferenta intre cele 2.
Buna,
In primul rand, bine ca esti sanatos după acel accident.
Apoi, cine stie, ai sa intelegi cu timpul ca viata are niste cai neașteptate.
Da, inteligenta emotionala nu are legătură cu inteligenta creierului si este destul de greu de gestionat o situație cand cealaltă persoană nu are o doza de echilibru pe toate palierele.
Pana la urma, poate intr adevar, pe fondul acelui conflict a avut loc accidentul, insa a inteles cum a dorit ea sau ce i s-a comunicat. Nu aveti nici unul vina. Asa a fost sa fie. A fost o cumpana in viata ta si bine ca esti bine.
Poti sa ii explici ca tu nu ai spus despre ea, ai spus despre cearta, nu ca o invinovatesti pe ea si ca a iesit ca la telefonul fara fir.
Pe de alta parte, nu incuraja atitudinea ei conflictuala.
Lasa sa treaca putin timp, posibil sa ii fie dor de tine si te va contacta ea.
Oricum, timpul rezolva multe, inclusiv astfel de momente neplăcute.
Pare ca esti adanc bagat in ganduri nasoale si nu poti gandi clar. Asa ca o sa risipesc eu aceasta "ceata" pentru tine.
1. Tu trebuia sa-i spui doctorului ferm si clar ca ai avut accident din cauza ca erai obosit si ai exagerat cu viteza. Atat. Nu era nevoie sa mentionezi de relatia ta cu prietena daca asta nu a cauzat nimic legat de accident. De tinut minte, daca in viata ti se intampla chestii nasoale si oamenii te trag de limba in legatura cu alte subiecte in afara de cele care au legatura cu incidentul, nu le raspunde. Pentru ca nu numai ca intri intr-o incurcatura mai mare, ci ii bagi si pe cei din jurul tau in aceeasi incurcatura, si asta nu e ok.
2. Daca chiar o iubesti pe fata asta, las-o in pace. Mai ales daca ea nu vrea sa mai discute cu tine. Ai nevoie pentru constiinta ta, ca tu sa realizezi ca ai gafat-o destul de grav, si ca nu mai poti repara ceva ce ai stricat atat de tare. Ridica-te de la podea, scutura-te, gandeste-te bine la ce planuri ai pe viitor si ce iti place sa faci, pentru ca de dragoste si de iubire o sa mai ai parte in viata. Nu e ceva ce se intampla doar o data.
3. Daca acea iubire e atat de mare incat simti ca nu poti sa traiesti fara ea, deja e dependenta. nu se mai poate numi iubire. Avand in vedere cat de serioasa a fost gafa, nu e ok si nici sanatos sa te gandesti ca acea gafa echivaleaza cu cele minuscule de la care v-ati mai certat in trecut. De asta, tu ca persoana ai nevoie sa mergi mai departe si sa te gandesti bine la cariera ta, pasiunile tale, visele tale, motivatii, etc. Nu la iubiri care sunt trecatoare. Oricat de intensa ti se pare, ea este trecatoare. Nu dureaza pentru totdeauna.
Ce sa faca tantalau asta, nu-i bun nici in bocanci, daca i-a spus fata ca este un jegos, are caracter jegos, iti dai seama cum stau lucrurile.
El se da mare destept, dar e un anafabet, nu vezi ce fel se exprima, habar nu are sa se exprime, a mai spus ca a fost si pe la olimpiade, asa de bun este la scoala aia, care o fi, gradinita probabil, dar nici acolo.
Mia baga si cuvinte din engleza, niste expresii deti bati copiii, de pe unde l-ea mai auzit, probabil de prin Africa, plus expresii dea lui de maidan, gagicamea, i-am spus doctorului de gagicamea pai cand l-a vazut ala cum vorbeste, logic, i-a spus fetei, tu umbli cu tirtani de astia, doctorul cred ca avut cuvintul decisiv, l-a vazut cum vorbeste, cit il duce mintea si i-a pus vorba buna, apoi si fata la facut jegos.
Dar fii atent, el cauta pe net sa arate ce? Vrea sa arate ca el este superior acelei fete, ca este scula de barbat calitati la el ce n-are nimeni, si cauta sa denigreze pe acea fata, desi intitial o baga pe aia ca fata ca asta, nu prea se mai gasesc in ziua de azi
Adica o laudato la inceput, ca apoi sa incerce sa dea cu ea de pamint, sa spunem noi, da frate aia esate de vina, are gandire naspa, sa para ca el ar fi cocosul
Dar fi atent ce exprimare a bagat "fata asta e ft pretioasa, e wife material intr o generatie in care se gasesc greu, ma pot numi norocos. "
Deci fata este foarte pretentioasa, este wife material, expresie de africani clociti adica ar inseamna femeie de casa, familista, expresii inventate de tot labarii
Deci ori este fata de casa, ori este foarte pretentioasa, dar nu prea inteleg ce legatura este intre o fata de casa si ca ar fi foarte pretentioasa, probabil doar el stie, noi nu ne pricepem, daca nu venim de prin zone de astea de maidanezi.
Dar baga cuvinte din engleza, eu de aia am comentat la el, si i-am atras atentia sa nu mai foloseasca asa, pentru ca nu este bine.
Am observat la romani si pe la TV, nu se mai spune "stiri" se spune news, adica de ce?
Nu exista cuvint in romana, sau ce? Romanii zici cas batuti cu ceva in cap, de la mic la mare.
Inteleg, introduci un cuvint care tu in limba ta nu il ai, dar odata ce ai cuvintul ala, de ce faci asa?
De asta am comentat eu pe aici si la toti care vad ca fac asta, le atrag atentia ca nu-i sanatos pentru limba romana.
Iara individu asta m-a luat la injurat, la vorbit murdar ca el este olimpic, gagicamea auzi la el exprimare " sunt un borat " si cea mai spus, hal de olimpic, probabil corijent pe la scoala.
Cum naiba sa se uite o fata la tine, mai ales fata desteapa, cand tu vorbsti cuvinte gen, gagicamea, cu borat, cuvinte de stina, de maidan, de ultimu om.
Acesti useri care fac asa, mixeaza cuvinte romanesti cu cele din engleza, trebuiesc raportati, sa li se stearga tot ce scriu.