Acum intelegi si tu unde se ajunge cu barfa.
Clar, acelui doctor ii place sa duca vorba.
Poate a fost doar un motiv pentru mama ei sa puna stop relatiei.
Fata are 17 ani, e minora si are scoala. Altele ar trebui sa fie prioritatile ei.
Caut-o in continuare, asigur-o ca o iubesti si ca nu vrei sa fortezi nimic. Timpul va va spune daca veti ramane sau nu impreuna.
Fraiere, care te-a lasat si o minora, alea is cuvinte in engleza,, dar exprimarea stii de unde este?
Este o exprimare de oameni analfabeti, cred ca cine stie ce negrii africani au bagat aceasta expresie.
Ca idee eu locuiesc in SUA si pe aici nu am auzit niciodata expresia asta, sunt inconjurat de americani albi, negri, dar nu am auzit macar odata astfel de expresie ce bagi tu si romani cufuriti ca tine.
Voi romanii liuati toate rajaturile de la tot analfabetii si credeti ca suna wow.Tocmai asta, daca tu ai stii putina engleza, ai vedea, ai simti, asta daqca nu esti nesimtti ca expresia asta suna total aiurea wife material suna naspa, cum sa zic si daca nu stii engleza deloc ar fi trebuit sa iti dai seama ca nu este in regula.
Ca sa fiu si mai lamurit, am intrebat pe aici americani cei cu expresia asta, au zis ca nu au auzit iatra pe net se pare ca ar fi o expresie de prin Africa, Asia, tot asa de le cei gen ca si romanii, care iau cuvinte din engleza si le mixeaza, fac caricaturi de fraze care is fara noima, ori care par de fapt nu ceva bun.
Uite daca eu ma duc la un american si zic ca nevastasa este wife material, ma ia ala la bataie pentru ca asa cum si eu am gindit, el la fel gandeste ca ii fac nevasta materialista.
Analizeaza, cuvintele,. wife care este nevasta asa cum tu probabil nu stiai, dar hai sa zicem ca ai stii, si material care inseamna material, adica materialist.
Deci cuvintele asta vrea sa arate ca este o nevasta materialista, nu ca ar fi femeie de casa cum zic romanii.
Dar sa spui nevasta, sotie de casa care suna foarte frumos si cuvintele se leaga bine, wife material suna ca dracu nu se leaga, ceea ce ma face sa cred ca aceasta expresie daca pe undeva o foloseste careva sunt facute de oameni ca tine, asa cum ai si tu exprimarea foarte aiurea, spui ca esti ala din filmul cu Yoda sau ca ai fi vreun arab, japonez care acu invata sa vorbeasca roamana.
Mai ai tupeul porcesc de roman clicit sa vii sa spui ca eu fac greseli, cas prost si ce mai spui.
Uite te citez din intrebarea ta :
" Va rog dați mi idei, luminați ma cu ce at trebui sa fac, sunt pierdut!"
Hai sa analizam.Mai facut pe mine nu stiu cum ca nu pun semne de pctuatie sau ce ai mai spus. Tu ai pus in fraza asta? Luminati ma, deci nu ai pus liniuta, as zice ca faci greseli, insa eu nu mam legat de chestiui de astea ci cde exorimare, ca tu s tii sa legi cuvintele.
Una e sa nu pui o virgula sau linuta, cratima, alta este sa te exprimi ca naiba.
Aceasta fraza o analizam ca exprimare, tie ti se pare ca fraza asta este bine intocmita?
Luminati ma cu ce at trebui sa fac, spui tu, In primul rind in loc de ar spui at, chestie care a fost din tastare, deci eu nu ma leg de asa ceva, pentru ca stiu f bine ca tasta R este linga T si poti apsa din greseala.
Dar eu nu cred ca este corect sa spui : luminati ma ce ar trebui sa fac, fara "cu" deci luminati ma ce ar trebui sa fac, asa este corect.
Vrei sa iti mai arat si alte exprmari la fel? Dar sa revenim la aia cu nevasta materialista, s-a iti arata ca oricine ar intelege ca este materialista din felul tau de ate exprima.
Uite aici, te citez din nou :
"sa stiti ca fata asta e ft pretioasa, e wife material "
Ce arata fraza asta? Daca tu spui despre cineva ca este foarte pretentioasa, apoi continui cu wife material, acel cuvind material spun ca pretentiile fetei ar fi legate de chestii material, deci automat ar fi o fata materialista, avand pretentyii foarte mari din ce tu descrii, asta se deduce, asta arata ca ea cauta baieti cu cascaval, nu derbedei dealde tine
Arata ca nu am dreptate, asta daca poti. Iara expresia este una de maidan, de prin Africa probabil, iar tu sau care o folositi credezi ca e ceva nemaipomenit.
In loc sa spui ca vorbesti cu o fata de treaba, cu o fata familista, de casa, voi folositi tot felul de cuvinte si expresii aiurea.
Tu marele olimpic al Ro la mancat rahat vii pe aici si spui, gagicamea ba esti copac, cei cu vocabularul asta de damigeana, asta este vocabular de olimpic?
Doctorul care povestesti, asa a intrebat, daca tu ai gagica? Eu ma indoiesc ca ar fi folosit doctorul cuvintul gagica, deci sungt cuvinte pe care tu le folosesti.
Ai analizato tu inainte si fata ca asta nu mai gasesti, ba ne lesi cu basmele astea, tu ala marele cunoscator de femei
Ba vii si spui ca ea ti-a spus ca ai un caracter jegos, dupa cum observi femeia visurilor tale te-a facut jegos asa de bine ce ai analizato, era perfecta, doar ca da cu mucii in fasole.
Ba mai mult, din ce am vazut,. incerci pe aici sa arati ca fata ar fi cam slaba de inger, adica mai prostuta, si ma intreb asa e femeia visurilor tale, de astea care nu se mai gasesc, wife material asa sunt mai sarace cu duhu, mai cum incerci tu sa arati ca ea greseste foarte mult, ca tu esti ala geniu, marele destept, peste prajit?
Cum am spus vai de capu tau de olipimpic, cu gagicata wife material care ti-a spus in fata ca esti un jegos
Asa ca nu mai copiati ba pe altii, daca unu este un tantalu, daca femeile astea de prin SUA cum erau curbele aela de aveau bot de rata, cum aparu alea cu botu de rata tot globu, sau toate parasutele hai si ele cu bot de rata
Uite ce copiati voi, ce luati de bun si folositi. Numai timpenii, numa rahaturi, ca si wife material care suna a **** asa suna, crede-ma ca aud zi de zi in juruL meu vorbind engleza.
Vii tu sa spui ca eu is prost, ca habar nu am ce ai vruyt tu sa spui, sa ca nu as sti cei aia wife, sau material, dar uite ca da, nu stiam de expresia asta africana sau maidaneza, pentru ca nu am auzit niciodata si ca suna ca dracu de urat si nu se leaga.
Sa iti zic ceva. In engleza si daca nu stii mai nimic, cand auzi o fraza, iti poti da seama, ( bine nu tu ) daca fraza este corecta sau du, doar dupa cum suna.
Daca nu stiai, poti intreba pe cei care se pricep la engleza si o sa vezi, este cum zic eu.
Wife material suna caricatura, prastie asa ca lasati dracu cuvintele din engleza, nu le mai folositi, avem si noi romanii cuvinte, folositile pe alea.
Gagicata sau fosta stie ca tu asa ii spui gagicamea? Daca tear auzi sigur tiar da si un scuipat in mecla aia de derbedeu taran clocit.
Cam despre asta este vorba, ai fost lasat de o fata mai educata ca tine de N ori, tu continui cu figurile tale de papagal, in felul asta nu o sa ai nici o fata, de aia teau si lasat toate fetele, asta daca ai mai avut sau voirbit inainte cu vreo una.
Daca ai ceva de spus, spune, dar si ararta, nu doar da din gura ca un papagla, arata sa cum am aratat eu de tine.
Asa, doar sa spui vai estgi prost, vai nu stii, faci greseli, arata, dar arata ca tu esti ala perfect, desi eu tiam arata exprimarile tale de maidan olimpic.
Ok cam asta e tot, poti sa spui ce doresti, deja is lamurit de olipiadele tale de carecterul tau jegos care il ai, din spusele lui gagicata
Ce sa faca tantalau asta, nu-i bun nici in bocanci, daca i-a spus fata ca este un jegos, are caracter jegos, iti dai seama cum stau lucrurile.
El se da mare destept, dar e un anafabet, nu vezi ce fel se exprima, habar nu are sa se exprime, a mai spus ca a fost si pe la olimpiade, asa de bun este la scoala aia, care o fi, gradinita probabil, dar nici acolo.
Mia baga si cuvinte din engleza, niste expresii deti bati copiii, de pe unde l-ea mai auzit, probabil de prin Africa, plus expresii dea lui de maidan, gagicamea, i-am spus doctorului de gagicamea pai cand l-a vazut ala cum vorbeste, logic, i-a spus fetei, tu umbli cu tirtani de astia, doctorul cred ca avut cuvintul decisiv, l-a vazut cum vorbeste, cit il duce mintea si i-a pus vorba buna, apoi si fata la facut jegos.
Dar fii atent, el cauta pe net sa arate ce? Vrea sa arate ca el este superior acelei fete, ca este scula de barbat calitati la el ce n-are nimeni, si cauta sa denigreze pe acea fata, desi intitial o baga pe aia ca fata ca asta, nu prea se mai gasesc in ziua de azi
Adica o laudato la inceput, ca apoi sa incerce sa dea cu ea de pamint, sa spunem noi, da frate aia esate de vina, are gandire naspa, sa para ca el ar fi cocosul
Dar fi atent ce exprimare a bagat "fata asta e ft pretioasa, e wife material intr o generatie in care se gasesc greu, ma pot numi norocos. "
Deci fata este foarte pretentioasa, este wife material, expresie de africani clociti adica ar inseamna femeie de casa, familista, expresii inventate de tot labarii
Deci ori este fata de casa, ori este foarte pretentioasa, dar nu prea inteleg ce legatura este intre o fata de casa si ca ar fi foarte pretentioasa, probabil doar el stie, noi nu ne pricepem, daca nu venim de prin zone de astea de maidanezi.
Dar baga cuvinte din engleza, eu de aia am comentat la el, si i-am atras atentia sa nu mai foloseasca asa, pentru ca nu este bine.
Am observat la romani si pe la TV, nu se mai spune "stiri" se spune news, adica de ce?
Nu exista cuvint in romana, sau ce? Romanii zici cas batuti cu ceva in cap, de la mic la mare.
Inteleg, introduci un cuvint care tu in limba ta nu il ai, dar odata ce ai cuvintul ala, de ce faci asa?
De asta am comentat eu pe aici si la toti care vad ca fac asta, le atrag atentia ca nu-i sanatos pentru limba romana.
Iara individu asta m-a luat la injurat, la vorbit murdar ca el este olimpic, gagicamea auzi la el exprimare " sunt un borat " si cea mai spus, hal de olimpic, probabil corijent pe la scoala.
Cum naiba sa se uite o fata la tine, mai ales fata desteapa, cand tu vorbsti cuvinte gen, gagicamea, cu borat, cuvinte de stina, de maidan, de ultimu om.
Acesti useri care fac asa, mixeaza cuvinte romanesti cu cele din engleza, trebuiesc raportati, sa li se stearga tot ce scriu.