| AlexFX810 a întrebat:

Eu nu prea am reusit sa imi exprim sentimentele fata de o fata cam niciodata fiindca eram complexat fiind gras. Dupa ce am slabit vreo 25 de kg e altceva, dar sunt la fel de emotiv si nu prea imi place asta. Cum pot face sa am si eu o prietena care chiar sa imi placa si cum ii pot spune? Fara ca sa ma simt stanjenit sau ceva de genu`?

4 răspunsuri:
| miolina a răspuns:

Du-te la sala de fitnes si, poate, in timp, vei reusi sa ai o prietena, rezultatul se va vedea de la exercitiile fizice, nu neaparat toata viata, ci pentru un timp, cat hotarasti tu.

| SkyPilot a răspuns:

Incepi prin a "ochi" una care sa iti placa si te faci remarcat. Daca ai avut vointa sa slabesti 25 kg. esti un erou, poti face orice in viata. Sa stii ca vorbesc serios, nu te iau la misto.

| danay72 a răspuns:

Trebuie sa ai mai multa incredere in tine. Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi articole utile.

| qNesquik a răspuns:

Pai ai putea sa ii zici unui amic de al tau sa o intrebe daca te place si sa ii zica ca nu iti zice. Sau ai putea sa iti iei inima in dinti si sa ii spui in fata ca o placi.Ai putea sa ii lasi mesaj pe facebook dar nu prea cred ca o sa ia in serios... Gandeste-te ca daca nu o intrebi de curand o sa o pierzi de tot. Deci intreab-o. Sau ar fi mai bine sa te bagi in vorba cu ea sa vorbiti des si cand ve-ti fi prietenii buni atunci sa o intrebi... Totul depinde de tine,