Asta ar trebui sa discuti cu el. Mesajele de buna dimi si noapte buna nu simbolizeaza nimic daca nu vin si cu conversatii. Nu prea ii pasa, parerea mea. Oamenii pot sa iti spuna orice, conteaza actiunile lor.
Nu e chiar doar "bună dimineața" ne întrebăm ce facem una alta, dar nu mai e ca la inceput. Țin să menționez ca am încercat să vorbesc cu el și mi-a spus. Ca dacă nu mai era interesat și nu mă mai plăcea ca mă ștergea și mă bloca demult. Plus îmi zice ca deja mă știu toți prietenii lui, le-a spus la toți despre mine.
,,dacă nu mai era interesat și nu mă mai plăcea ca mă ștergea și mă bloca demult.''
Asta e scuza clasica cand un om nu isi mai da interesul si o usoara forma de manipulare. Nu prea are importanta ca te stie lumea, unii oameni pur si simplu impartasesc mai rapid vestile noi. Daca te stiu toti prietenii iar el da un mesaj in scarba pe zi, egal cu 0. Se pare ca i-au trecut,, fluturii'' de la inceput si acum nu isi mai da interesul.
Pai, isi cauta pe cineva apropiat de el, ca relatia la distanta nu-i buna pentru nimeni.
Mai mult de "buna" si la "revedere" ce ai vrea sa faca omul, daca sunteti la 2000 de km departare?
Când iubești o persoană și chiar este o prioritate pentru tine, încerci să rupi orice bucățică din timpul tău ca să îi scrii. Nu durează mai mult de 2 secunde. Chiar dacă nu vrei să faci o conv, totuși o băgare de seamă. Zi bună!
Pai de aceea ti-am spus ca ca nu mai prezinta interes pentru tine, ca-si cauta altul sau poate si-a gasit un altul.
Este evident ca tu ai interpretat gresit marea lui dragoste de la inceput, ca de era dragoste adevarata, dura o vesnicie, dar cum s-a scurs asa de rapid, a fost doar un flirt de moment.
Este o relatie la distanta. Nu sunt funcționale aceste relatii.
Adica, este un surogat de conexiune.
Voi nu sunteti Intr o relatie propriu zisa.
Din păcate, relațiile la distanță nu funcționează, caută pe cineva din orașul tău pentru relație serioasă