Nimeni pe lume nu este perfect,asa ca nici tu nu poti fi perfecta,ai patima alcoolului,insa nu este bine, este o imperfectiune care nu o sa te ajute,noi oamenii,nu trebuie, din cauza problemelor de orice soi,sa cadem in extreme,pentru ca viata noastra depinde f mult de cum o formam din frageda copilarie,deci tr neaparat sa apelezi la un psihiatru,pentru ambele probleme pe care le ai,violul, care fara ajutor profesional nu o sa poti trece usor peste clipa aceea, si gindeste-te ai 18 ani,te vei mai maturiza,vei vrea sa construiesti o fam,iar gindul la violul acela o sa te urmareasca,vei incepe sa urasti baietii(desii nu toti sint excroci-scuza-ma,ca cel care te-a violat),nu vei putea sa accepti pe nimeni linga tine,pentru ca vei traii mereu cu impresia ca toti sint la fel,vei ajunge deci sa urasti si pe cei ce de fapt nu merita, de aceea spun ai mare nevoie de ajutor profesional, pentru ca cele 2 probleme ce le ai tu(violul,si alcoolul)ti le poate rezolva numai un psih.fff bun. Ajutor de la fam. dupa ce ai povestit tu,cred ca nu prea ai,vad ca nici prietenele nu-ti sint prietene cu adevarat,daca spui ca te indeamna sa fii impreuna cu violatorul, singura solutie este :sprijinul autoritatilor si a profesionistilor, fii tare si urmeaza calea cea buna.
Eu zic ca numai cu ajutorul unui Prieten Bun poti trece peste asta, si peste viol, si peste problema cu alcoolul. Da, a fost viol, din pacate unul pentru care dobitocul ala nu va trebui sa raspunda penal. Dar odata va trebui sa raspunda in fata acelui Prieten de care ti-am spus.
Nu stii despre cine vorbesc? Cum sa nu, cu 5 saptamani inainte ai sarbatorit invierea Lui, acum nu mai stii nimic de El?
Domnul fie cu tine.
El nu este magician sa faca toate problemele sa dispara, dar va fi alaturi de tine oricand vei avea nevoie.
Ia-o ca pe un semn ca ar fi cazul sa o lasi mai moale cu bautura, cred ca asta e si lectia de fapt. Daca nu puneai gura pe alcool, poate nu se mai intampla nimic.
Impaca-te cu ideea ca asta s-a intamplat si gata si incerca sa te schimbi singura, nu te mai ascunde in alcool.
Urît din partea fostului prieten.
Iubirea adevărată înseamnă gingășie, răbdare, tandrețe, el a vrut doar să-și satisfacă poftele.
Îmi pare foarte rău, să știi dar ce să faci... mergi mai departe, nu ai încotro.
Nu trebuie să asculți ce spune fata respectivă, dacă este mînă în mînă cu el și îi spune cum să te îndrume?
Părerea mea ar fi următoarea... ia deciziile tu singură, este viața ta și nimeni nu știe mai bine ca tine ce trebuie să faci pentru a fii ok.
Într-adevăr este și vina ta.
Ia această întîmplare ca fiind o lecție de viață.
Data viitoare trebuie să fii mai atentă, dar data viitoare poate se va întîmpla altceva de aceea trebuie să fii foarte atentă.
Trebuie să fii responsabilă de viața ta.
Deciziile pe care le iei acum, mîine, peste un an, etc... vor fii lîngă pașii pe care îi faci clipă de clipă.
Fii conștientă de tine, de viața ta.
Dacă ai povestii cu părinții s-au persoane mai apropiate, o să-ți spună într-o oarecare măsură cu tu ești vinovată pentru ceea ce ai pățit.
Acum cred că înțelegi ce urmări poate avea alcoolul.
Nimic nu este întîmplător draga mea, pînă și întîmplarea ta.
Toate își au un anumit rost.
Ce să zic, dacă vrei să dicutăm despre trăirile tale, cu mare placere, dai mesaj.
Numai bine.
In primul rand ti-ai ales un prieten foarte..."interesant"...Pe viitor incearca sa gasesti un baiat cu principii si care sa te respecte.
Si asa cum s-a mai spus aici, du-te la un psiholog, te va ajuta mult mai mult decat orice alt sfat.
Sal, ar fi fost mai clar daca ai fi specificat si varsta. Desi alcoolul iti afecteaza capacitatile, nu poti spune ca erai inconstienta in mom ala. Desi daca erai intr-un grad avansat de ebrietate, e normal sa nu iti dai seama ce s-a intamplat. Totusi, ideea principala e ca nu e un mod prea placut sa iti incepi viata sexuala, dar la urma urmei ma gandesc ca il cunosteai pe prietenu tau si daca ai fi tinut atat de mult la integritatea ta ai fi fost mai precauta. Mi se pare sclavie pe fata sa faci sex cu o persoana sub infuenta bauturilor alcoolice, desi nici de 'abuz' nu s epoate vb in lipsa unor dovezi sau atata timp cat nu exista rezistenta. Cred ca ti-ai facut-o cu mana ta. 99% cred ca esti si minora. pa
Fata aia ce ti-a zis sa ramai cu el e o proasta. Ce sa mai cauti langa un asa om de 0 lei 0 bani? Vezi-ti de treaba. Imi pare rau ca nici macar in parinti nu-ti gasesti alinare.
Nici nu aveam de gand sa il denunt pentru viol pentru ca, cum am mai spus e si vina mea ca am baut. Nu imi amintesc aproape nimic, doar secvente scurte. Cu parintii chiar nu am ce discuta. Nu pentru ca nu m-ar intelege ci pentru ca ar suferi si mi-ar fi rusine. Lucrurile sunt mult mai complicate. Eu am inceput sa beau de la varsta de 17 ani cand in casa scandalurile erau la ordinea zilei. Stiu ca asta nu e o scuza si pana la urma trebuia platesc pentru faptele mele.
Sincer, eu fiind baiat, ma simt foarte naspa cand aud ca cineva a putut face asa ceva, acela nu se poate numi om, e un simplu animal jegos. In fine, eu cred ca ar trebui sa nu te mai gandesti la asta si sa cauti sa faci altceva care sa-ti distraga atentia si sa nu te mai gandesti la asta. Nu stiu cum e sa te simti in situatia asta insa ma gandesc ca destul de rau, insa incearca sa treci peste asta si sa iti continui viata pentru ca daca nu reusesti sa treci peste asta vor veni si altele mai grele poate, eu iti doresc tot binele din lume si o viata asa cum tio doresti tu.
As face orice sa arat ca baietii nu sunt asa de jegosi la suflet insa nu pot pentru ca mai sunt cativa de astia pe care sincer nu le poti numi baieti, poate doar porci jegosi. toate cele bune pentru tine si mult noroc in viata. bye
Sal, naspa treaba, ala nu se pote considera prieten,lasa-l repede uita-l nu te iubeste vrea doar sa profite de tine,o chestia de asta te poate marca pe toata viata, un om asa rau nu te merita eu unul nici nu a-s lasa-o pe prtietena mea sa bea, oricum ranile se vindeca greu bafta si ai grija e tine pa pa
Denisa, si eu am nume tot ioana si e scris la fel, dar sunt alta decat cea care s-a luat de tine mai sus. eu zic ca ai nevoie de un prieten foarte bun care sa te ajute sa treci peste, uneori un prieten poate conta cat 10 psihologi, pentru ca un prieten te cunoaste, nu trebuie sa te ia de la inceput. iti sugerez sa vorbesti despre asta cu un baiat, de care tu esti foarte apropiata, pentru chiar daca acum probabil urastii baietii, va intelege mai bine decat o fata.
Bine ai facut ca te-ai despartit de el, sa nu faci greseala sa te impaci! Incearca sa-ti vezi de ale tale in continuare si... incearca sa uiti. Stiu ca e greu, dar incearca, gaseste-ti ocupatie. Iesi, plimba-te (cum a zis cineva inaintea mea), etc. E pacat sa stai trista si sa plangi dupa un... gunoi
In primul rand, eu zic sa mergi RAPID la un psiholog, e mai grav decat pare (imi pare rau, nu vreau sa te sperii). E trist ca atunci cand cineva merge la psiholog e considerat nebun (cel putin in Romania), dar ar trebui sa treci peste ideea ca altii s-ar uita ciudat la tine si sa mergi acolo cat mai curand. In al doilea rand, asta nu e viol, insa e abuz, impotriva caruia exista legi...dar aici e decizia ta.
Cel mai bine este sa nu te mai gandesti la chestia asta cauta sa iesi cat mai mult sa iti faci prieteni noi sa te distrezi- iesi in oras plimba-te prin magazine chiar daca nu cumperi ceva fa lucruri dragute acum nu ai spus cam ce varsta ai deci nu stiu ce sa iti recomand. sincer imi pare rau pentru tine dar trebuie sa uiti si sa gandesti ca viata merge inainte! trebuie sa fii puternica si nu arata acestui fost prieten ca iti pasa de cele intamplate si ca te afecteaza! trateaza-l cu indiferenta! o sa treci cu bine peste acest moment neplacut!
Domnisoara, tu de fapt esti toata vina - am citit pe aici cam ce intrebari ai mai pus si in trecut si ai o imagine cam proasta in opinia mea (normal ca asta nu prea conteaza ) parerea mea este ca tu esti o betiva notorie si ala a profitat de tine pentru ca o meritai - daca erai o fata cuminte nu pateai asa ceva - acum te cam incurci in minciunele - ti-a data ala alcool sau ai baut tu ca inecata -? pentru ca din ce spui tu tie iti cam place paharelul vrei sa te faci animatoare etc etc. cred ca esti un fel de piti. care e dezamagita ca nu a putut savura momentul din cauza betiei - scuza-ma dar cam asta reiese din ceea ce spui tu - daca este altceva sa imi fie cu iertare!
Nu face nimic in directia lui pentru ca orice baiat iarta unei fete placerea pentru sex dar nu poate ierta placerea pentru alcool si nu o poti nega pentru ca nu ti-a turnat nimeni pe git.Ai baut singura.Nici nu-l reclama pentru ca n-ai sanse pentru ca un om beat e un om iresponsabil.Ia totul ca o experienta neplacuta de viata si mergi inainte iar cind vei simti ca iubesti prefera sa fie sincer fara ajutorul nici unei substante halucinogene sau a alcoolului.Succes.
Pai de ce? nu ti-a placut? sau nu te-ai gandit? dar de ce nu poti discuta cu parintii? fiindca erai beata sau fiindca nici ei nu stiau unde esti? fatuca draga, capul face capul trage.lasal pe prost daca nu a fost in stare sa te cucereasca decat asa, si alta data beleste ochii fiindca de nu, belesti p.a.
Mda am auzit multe intanplari asemanatoare
bine ai facut ca te-ai despartit de el nici 1 baiat nu are motive sa incalce dorinta pers alaturate trebuia sa te lese sa decizi tu cand este momentul potrivit si nu cred ca ar fi bine sa mergi rapid la vreun doctor(psiholog in Romania inca nu sunt in stare sa inteleaga traume)ar trebui sa vb cu cineva din familia ta chiar si cu parinti tai daca sunt intelegatori si daca ai peste 18 ani logic
tiasi propune sa-ti faci 1 control de vigoare sa fii sigura ca nu ai mai luat si ceva.si incearca sa-ti schimbi prieteni care iy ai in comun cu el sa nu te mai lege nimic de cele intanplate
si ai grija sa nu se mia intanple si a 2 oara asta cu altcineva si calmeaza-te sunt lucruri mai grele care urmeaza in viata care e plina de jegosi ca fostul tau prieten
Acesta este id`ul meu: roxy_b3b3_skumpy@yahoo.com Te astept sa vorbim mai multe
Plangere penala i-ai putea face. Cati ani ai? Dar daca spui ca nu poti discuta cu parintii, e mai greu. Ti-as putea da niste sfaturi juridice, sau pur si simplu niste sfaturi. Mi se pare destul de grava problema ta si complexa. Daca vrei, trimite-mi un mesaj privat.
Nu conteaza in ce stare erai.beata sau treaba.conteaza ca nu vroiai sa faci sex cu el.iar daca a vrut sa bei mai mult este si mai grav.chiar daca este prietenul tau.este tot viol.