Unde pleacă pe lumea cealaltă?
Depinde de la caza caz dacă pleacă în deșert adică ii faci un kit de filtrare a apei portabil ceva făcut pentru armata sa fie sigur că merge
Daca pleacă pe mare un kit de desalinizare.
Daca pleacă prin munți exista echipamente care pot trimite semnal de alarmă și sms-uri prin satelit
Sau daca și bani fără număr cumpărai un telefon mobil și dai abonament la el care nu are nevoie de rețeaua terestră ci el poate sa comunice direct prin sateliți
Te interesezi sa meargă și pe sateliții mai veci nu ăștia de ultimă generație.
Daca pleacă în armată o păpușă.
Dacă pleacă în Agharta o Biblie un Coran și o Tora.
Daca pleacă în America pune-i puțină democrație la pachet că am înțeles de la unii de la alții că în America este mai comunism de cat în comunism.
Daca pleacă în Rusia pune-i niste pălincă de 75' grade din Ardeal
Sau poate găsești ceva palinca și mai tare
Cumpără un alchilmetru pentru vin exista un fel de pluta din sticla un fel de termometru care plutește în paharul de alcool și vezi cate grade are alcoolul respectiv
Eu am reușit să capăt respectul unor ruși cu ceva palinca dar cred că avea 80'grade
Așa că poți să pui intre-o sticla de 2 litri 70 la sută din volumul ei palinca și 30 la sută pui alcool de la alimentara finala de băut care se pune la vișinată trebuie sa aiba peste 90 la sută alcool
Și gata și făcut dintr-o palinca de prune mai slabă una mai tare.
Și dacă dai din asta la lăudăroșii de ruși care zic ei că votka e o chestie interesata o sa te respecte instantaneu
Daca le arăți că tu cu vitka stingi palinca.
Eu din 600 mililitri de palinca de 80grade am băgat sub masa 3 rusi
Apoi m-au aplaudat oamenii și mi-au dat voie sa stau în cârciumă lor.
Pt că eu aveam treabă într-o zonă unde chiar aveam nevoie des sa stau în cârciumă nu că sa beau ci că să aștept după ceva acte birocrație hârțogăraie.
Daca pleacă în Anglia In fai cadou un fes ochelari de soare heliomati mai multe bluze din bumbac groase dar de bumbac și cu gluga că acolo îți folosește
In Bucuresti, am spus asta, zona urbana.
In ce tara pleacă?
Îți spun eu că în unele țări ninse găsește care ceva și poate sa duca dorul de ardei iuți de exemplu
Trebuie sa ne spui in ce tara pleacă și îți spunem cei ce am colindat pe planeta asta de ce duci dorul in x țară
De exemplu de bomboane Do re mi de la Bucuria
Brânza cu mucegai albastru
De exemplu în Elveția sarea eu am găsit doar la 50 CHF 500g
In Anglia nu strica sa ii pui o sticla de palinca la el că e scumpă rău băutură asta mai tare.
Spune în ce țară pleacă!?
Hai, te rog, spune în ce țară e Bucureștiul...
Nu pot. mi-ar muri cativa neuroni daca spun in ce tara e Bucuresti, mai ales pentru cineva mai cu multa experienta. mai elevat decat mine. daca era sub nivelul unui copil de clasa a 8a, poate faceam un sacrificiu, dar si asta depinde...
Ia un plic frumos, scrie pe el "Familia noastră" iar apoi adresa voastră.
Bagi în plic câteva poze cu voi toți, cu toată familia, iar pe plic, în partea de jos, scrii "Să nu ne uiți!".
Pungulițe cu semințe cu bon cu factură la ele
Te uiți al vama țării respective că îți explică cincea ai voie sa intri
Eu am fost in mai multe țări și în Anglia chiar duceam dorul florilor noastre românești din curte
Ardei iute gura leului
Condimente cimbru marar pătrunjel busuioc
Toate florile regina nopții
Era să zic sa mergi la Dedeman sa iei de acolo
Dar de la Dedeman și MatHouse am cumpărat eu semințe și sunt foarte dezamăgit rău de tot că am dat 600 lei pe tot felul de semințe și mi-au ieșit doar ridichile din tot ce am pus în pământ.
Așa că caută și tu un magazin din asta vremea se ocupe in mod oficial cu plante
Acum depinde și ce curte o să aibă acolo
Daca o sa stea la casa atunci poți să îi iei
Vezi sa nu cumperi de doua ori un plic
Mai bine cumperi lucruri diferite
Gandeste-te la un cadou util. Daca se muta in alta parte, ar putea avea nevoie de obiecte casnice, de bucatarie sau pat.
Alta varianta ar fi ceva de imbracat.
Pe mine ma amuza modu in care te bagi in seama cu intrebarile tale, le ocolesc ca nu ma simt eu confortabil in legatura cu discutiile. Si scuza-ma ca o sa imit pe alt user care l-am citit in ultima vreme pe aici " tu stii ce inseamna ce scrii" am vazut de la mai multe persoane, deci vorbind eu si in numele altor useri, nu cred ca "noi" am fi in stare sa stim ce e semnificativ/superficial etc cuvintele astea dupa punctul tau de vedere si cine e omul ala ca individual cu o personalitate hobby-uri.preferinte si etc, ca sa ne putem da cu parerea ce ar trebui sa faci tu in legatura cu toata chestia asta. Vai dar am ras bine, scuza-ma daca nu sunt amuzanta si eu pentru tine.
"Le ocolesc..." dar totusi raspunzi. Ce bine ti-ar sta cu bloc. La revedere!
Salut!
Am o idee:
un bilet de tren/avion inapoi spre casa, luat peste 3-4-5luni de exemplu, sa zicem asa:suntem in 26.4, pe cat e ziua lui?
sa zicem ca ziua lui e pe 31.10.ii iei un bilet de INTORS pe 30(nu 31, pe 30) si il dai cadou, il spui ca-l astepti de ziua lui acasa.
jm3k3ru10 întreabă: