| elenat a întrebat:

Salut fratilor si surorilor! am nevoie de ceva pareri/sfaturi nu mai pot ashtepta imi e foarte dor de un baiat el e la Italia si vine in vacanta de iarna vb pe internet dar ne-am cunoscut vara aceasta si chiar imi place foarte mult i-am dat de inteles ca-l plac dar mi-a spus ca nu ma cunoashte destul eu inteleg ca am avut si eu o astfel de problema dar lucrul cel mai nasol e ca ma gindesc numai la el si mi-e frica sa nu-mi zica "Nu" ca daca zice nu stiu ce-o sa fac. Deci spuneti-mi ce sa fac sa pot uita macar putin de el pentru ca numai vad pe cineva cum se cuprinde sau chiar o imagine imi dau lacrimile in ochi! (e cu 3 ani mai mare e o diferenta normala) dau funda!

Răspuns Câştigător
| negru30 a răspuns:

Are dreptate - dar de ce iti este frica - o sa va cunoasteti si daca o sa fie Doamne ajuta - daca nu inseamna ca ori el nu a fost pentru tine ori tu nu ai fost pentru el Nu te supara dar este un baiat de apreciat daca doreste intai sa va cunoasteti mai bine si nu se arunca din prima Daca veti avea lucruri in comun veti ramane impreuna

| elenat explică (pentru negru30):

Mersi mult ai mare dreptate!

| negru30 a răspuns (pentru elenat):

Multumesc - o sa fie bine ai sa vezi - stai langa el - este un baiat calculat

Mersi mult chiar m-ai ajutat o sa incerc!

Sunt fericit daca te-am ajutat - sa ma chemati la nunta da?

laughing neaparat

Daaaaa vezi ca am inceput sa pun banii la saltea pentru a onora masa

7 răspunsuri:
| moncho88 a răspuns:

Incearca sa nu te gandesti la el, si lasa totul sa mearga de la sine, daca e sa fiti impreuna asa se va intampla.