Dacă pe tine te face fericit asta, e ok, singurătatea este oricum boala secolului 21, dar nu mai e de mult o boală, deoarece a devenit o normalitate.
E mai bine ca în perioada asta să te axezi pe studii, pe tine, că tot ai zis că stai singur. Adică dacă tot ești singur să fructifici cumva timpul ăsta pentru tine.
Dacă te ajută cu ceva experiența mea și eu am aceeași gândire ca a ta și orice o spune lumea, îmi e bine așa, e mai faină singurătatea decât relația, dar psihologul meu mi-a spus mereu, că ok, dacă nu vreau relație și familie, atunci să mă axez pe carieră și pe studii, deci îmi rămâne să-ți spun și ție același lucru.
Axează-te pe tine în orice zonă, carieră, hobbyuri, traveling și văzut lumea, frumusețea personală/beauty, învățat noi skilluri, care pot face bani în viitor, poți chiar folosi și socializatul și făcut prieteni noi, prieteni care să te dezvolte, nu toxici, voluntariate și multe altele. Apoi cred că dacă va fi să fie, cândva va veni și fata ta. Evident că și la ideea asta cu venitul, nu va veni de la sine, va trebui să faci și tu un pas, dar către o fată, clar pe gustul tău, dar care să valoreze, nu alea așa cum le numești tu.
Cred că dacă te ocupi acum pe dezvoltarea ta personală, vei ajunge departe și poate automat vei atrage în jurul tău și fete de ispravă.
Iar dacă nu, eu una îți spun că ai un atu dacă deja poți îmbrăca și ideea solitudinii și a acceptării ei, știi de ce spun asta, deoarece viața oricum este crudă și nu-ți garantează nimeni că lumea va fi veșnic lângă tine, oameni sunt mereu pe Mapamond, e real și asta, dar chiar și așa uneori tot rămânem singuri, fata aia după care fugi și poate-ți devine soție cândva, va muri, copiii pe care te chinui să i faci, vor muri și ei înaintea ta sau vor alege căi greșite și vor ajunge la închisoare, părinții chiar dacă sunt părinți, poate mor sau poate tot din cauza unei neveste te vor renega și urî întreaga viață.
Ce vreau să hașurez nu e ideea unei vieți solitare și morbide, desi uneori tinde să fie și așa, ci ideea unui om care va alege să facă față la tot ce va veni, printre care poate și în anumite momente, singurătății, un om care acceptă și asta, eu zic că e un om puternic pe care nu-l va doborî nimic.
Si cum ai vazut tu ca nu te place nici o fata, daca nu ai fost pana acum capabil niciodata sa-ti faci o prietena?
Stand in casa vrei sa intre fetele cu fora la voi in casa sa te scoata de acolo?
sau sa te ghiceasca in spatele usii?
Cum poti vorbi tu prostii, ca sunt pitipoance pretentioase, cand tu nu ai habar de nici unele?
Vreo o realtie deprietenie?
Apai, iesi afara din casa, invata sa vorbesti si sa respecti fetele, ca vocabularul asta este sub orice critica si injosire.
Am impresia ca relatia ai avut-o la 14 ani. Deci de viata sexuala nu prea este de vorbit. Dar tu consideri din start fetele "pretențioase sunt pițipoancele".
Deci nu ma mir ca nu ai relatie.
Nu te vor ele, sau nu le vrei tu? Într-o lume în care prietenia se bazează pe sex, sa fii rece cum esti tu e normal sa duca la izolare. Daca fetele au văzut că ești rece, nu e de mirare că nu te-au vrut. S-or fi gindit că dacă rămîne singura cu tine seara, te vei comporta cu ele ca un pămpălău care nu știe să facă nimic. Eu nu sunt de acord cu mentalitatea asta, dar cam așa se gindeste in ziua de azi.
anonim_4396 întreabă: