| IRINA908i a întrebat:

Salut grup, am 17 ani și am cunoscut un om minunat de 32 ani, ne înțelegem foarte bine, suntem foarte fericiți împreună. Ne dorim aceleași lucruri.Ce părere aveți de aceasta diferența?

17 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Daca la 32 de ani nu are o relatie cu cineva apropiat varstei lui, 99% are o problema. Poate o sa o afli in curand sau te trezesti peste 3 ani ca incepe sa isi arate adevarata fata. Tu esti la liceu, ai alta mentalitate, nu cred ca esti suficient de matura, ai nevoie sa faci lucruri, sa iti traiesti viata. Omul asta, la 32 de ani, cel mai probabil vrea sa faca in curand un copil, vrei sa stai cu cineva cu care nu ai lucruri in comun? Despre ce vorbiti? Tu despre temele la limba romana iar el despre firul alb aparut?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Hmmmm, cinșpe ani...
Acu' probabil ține că n-ai alternative. Dar au mai fost cazuri (adevărat, foarte rare și mai des in filme) de relații cu asemenea diferențe

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că nu înseamnă nimic, dacă vă înțelegeți foarte bine. Dacă părerea mea și a altora este proastă, asta strică înțelegerea între voi?

| Frank51 a răspuns:

Câte case are? Cam tinerel, aștepți cam mult.

| SilentRain a răspuns:

Vai de capul tau...și a lui că-i pedofili și îi merge vrăjeala asta ieftina cu copii....ca una matura îl face preș
De curiozitate pe la școală dai? Ce meserie de viitor o să ai?
Mamă singură cu copil

| OldSoul a răspuns:

Daca e atat de minunat, ma intreb cum de a ajuns la 32 de ani si e singur?

Eu zic sa ai grija... Poate nu e chiar atat de minunat pe cat ai crede.

| Hammurabi a răspuns:

Câți băieți/bărbați ai mai cunoscut înaintea lui?
Pentru că altfel, îți garantez că în câțiva ani sigur vei vrea să mai cunoști și alții. laughing

| Lioana a răspuns:

Prea mare diferenta dintre voi. Orice diferenta mai mare de 10 ani e prea mare. Asta daca vrei parerea mea.
Altfel cand iubesti nu tii cont de nimic. Faci ce-ti spune inima.

| TheGentleman a răspuns:

Având în vedere că ești încă minoră, dpdv legal, diferența de vârstă admisă este de 3 ani. Ce este peste, se numește act sexual cu minori. Dacă nu îl duce capul, ori dacă l-ai mințit în privința vârstei, sper că nu ați întreținut relații intime și cel mai bine stați departe unul de celălalt.

De ce nu practicați un sport?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăla e un om bolnav dacă la 32 de ani se uită la una de 17 ani.

| DonGiani a răspuns:

Problema e ca ești minoră. Este ceva ilegal. Dacă aveai 18 faceai ce vroiai. Bafta

| SuperCoolDude a răspuns:

rolling on the floor what the f*ck?

Te ajuta si cu temele? Lol

| Daz01 a răspuns:

La 17 ani ai tăi nu ai nici cea mai mică idee ce înseamnă să fii fericit alături de cineva și ce înseamnă o relație cu adevărat serioasă. Chiar dacă totul pare roz acum în viitorul nu va mai fi totul atât de roz. Ești mică, ai mulți ani de acum încolo să experimentezi... de ce te-ai opri la cineva care este muult mai mare ca tine? Dacă tu ești mulțumită de voi, nu ne lua în seamă. Succes.

| BlueeRoss3 a răspuns:

Acum vorbind la modul cel mai serios nu este ok. Te înțelegi tu acum cu el sau pare ca te înțelegi dar pe parcurs diferenta de varsta o sa isi faca simțită prezența. Iar eu pe acest tip de 34 de ani nu pot să l numesc bărbat din moment ce el se simte atras de o minoră. Iar asta ar putea sa iti puna si tie un semn de intrebare, lozul cel mare e la tipele de varsta lui pe care el nu le poate avea si clar nu ajunge la ele. Asa ca e mai usor sa combini una de 17 ani decât o adevărată femeie cu experienta de viață foarte greu de manipulat. Zic sa iti vezi de tinerețea ta, încerca să faci o școală si daca se poate să găsești un băiat de varsta ta.

| BlueeRoss3 a răspuns (pentru BlueeRoss3):

32 de ani pardon am zis 34 dar tot grav e *****