| Catlove33 a întrebat:

Salut, grup cateaoa mea a nascut 4 catelusi si nu stiu ce trebuie sa fac. Pot sa pun mana pe ei? Au de bea cam vreo 3 zile, multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
11 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Greu e limbul român.

| Catlove33 explică (pentru gabicoo):

La fel iti pot spune si eu, e grea limba romana.

| gabicoo a răspuns (pentru Catlove33):

Zău?
Data viitoare când mai vorbim să mi-o dai pe cățelușa ta la telefon că tu nu știi românește, iar google translate nu se descurcă cu dialectul tău.

Ce zau vrei de la mine?

Chiar nu înțelegi românește! Te rog să-i dai telefonul lui Pufi ca să pot dialoga cu o ființă inteligentă!

Bai copilule tu inca nu stii cu cine vorbesti. Sunt o domna in toata firea am 22 de ani si nu ti permit sa vorbesti asa cu mine da. Ai vrut sa vorbesti cu o fiinta iteligenta. Tu ma rog cati ani ai ca vad ca nu stii limba romana duca cum scrii spusele tale: Greu e limbul român?

Am scris: "Greu e limbul român" ca să rezoneze cu "cateaoa" și "Au de bea" - scrise de tine! La 22 de ani te dai mare și tare dar ești semianalfabetă!
Și nu sunt copil - am mai mult decât dublul vârstei tale - ca ani de viață și 27 de ani vechime în muncă! Vechime în muncă dar și în învățământ, iar dacă nimereai pe mâna mea atunci când erai elevă nu treceai de clasa a V-a!

Asculta, eu am 11 ani si ce a scris asta era verisoara mea de 6 ani. A, si mama mea este profesoara de limba si literatura romana. Deci n-am cu cine vorbi deci pa.

Dacă mama ta este profesoară de limba română - cum zici tu, deși nu te crede nimeni, asta nu înseamnă că tu cunoști automat limba română. De vorbit îți recomand să vorbești mai mult cu mămica - poate se lipește de tine ceva gramatică.

| TheGentleman a răspuns:

Nu ai voie să le faci nimic, orice interacțiune venită din exterior este un stres pentru ei. Dacă trebuie să-i muți forțat, găsește-le un loc liniștit, călduț și manipulează-i cu delicatețe și cu mânuși. Așteaptă măcar 1-2 săptămâni până să te joci cu ei