Nu ai sanse, jigodiile astea care vrei sa le combini cauta perfectiunea, un om ca tine e o nimic toata pentru o romanca, retine sant niste scarbe materialiste care le place violenta si banii adusi pe tava. Altfel aveai parte de o familie acum. Invata sa te impaci cu ideea, nu mai zic de romanii care nu tin cont daca unu are familie ala tot vrea sa ii penetreze nevasta, fiind alt factor de risc in care o relatie cedeaza
Nu trebuie sa mai fi asa fixat pe faza cu relatiile. Dupa ce o sa ai o sa scrii aici ca te-ai saturat de ea .
Lăsând gluma la o parte, trebuie sa fi si tu atent pe cine abordezi.Trebuie să fie cineva pe stilul tau si potrivit pentru tine.Plus sa te analizezi pe tine sa vezi ce lipsuri ai, ce nu faci bine.
Pai nu e suficient sa vrei doar o blondă cu sani mari.Ma refer sa vorbesti cu fete si in functie si de ce gandesc si ce concepție au sa le alegi, nu te uiti doar la cum arată, asta e ideea.Nu scrie pe eticheta, dar discutând afli.
Pai o data ce nu ti se raspunde la mesaje inseamna ca abordezi tu gresit situația, sau ai tu ceva ce nu ii place.Sau fata nu vrea o relație.Sunt foarte multe cauze pentru care cineva nu iti raspunde.
Depinde de cum abordezi toate relațiile tale sociale. Nu ai o prietenă acum, ok. Dar familia ta din cine este formată, acasă acolo unde locuiești? Mai ai alți unchi, verișori, cu ei te întâlnești vreodată? Cănd te întâlnești cu ei, mai sunt de față și alte pesoane? Printre aceste persoane mai sunt și fete disponibile? Astfel, poți să cauți la întâmplare, sau pur și simplu să îți lărgești cercul relațiilor tale sociale treptat, astfel încât atunci când abordezi o persoană să fie cu recomandare, adică cunoștiință a unei cunoștiințe de ale tale. Astfel aleatorul unor relații întâmplăroare care nu duc la un rezultat scade foarte mult. Apoi, ceea ce faci acum, este că te referi la ceea ce s-a întâmplat în trecut. Am 26 de ani, nu am reușit, deci asta e soarta, sunt singur, rămân singur. Stop. Caută o carte de Joe Vitale. Zero limite. O găsești și gratuit în pdf pe net. Studiază și aplică doctrina de acolo.
Păi să nu mai încerci să îți cauți o prietena, las-o pe ea sa te găsească. Pentru că crede-mă asta cu "tipul face primul pas" e o abureală, una daca te vrea se baga in seama cu tine de nu vezi dinalea, poate nu fac primul pas cu tine da crezi că la altii tot așa fac? Lasă mă in pace. Nu pot să cred.
Te înțeleg că nici eu nu am, dar ce am observat e atunci când mă chinui sa le bag in seama, mă simt nașpa. Pentru că nu mi respect timpul și pe mine.
Amintesteti de alea care ai avut experiențe bune, care au fost interesate de tine, ce au făcut pentru tine.
A ști ce a vrea de la o femeie, păi trebuie sa știi cu exactitate, daca nu face x y z, nu te tratează cum vrei tu sa fi tratat. Daca nu se chinuie, nu vezi nimic, nici un deget mișcat din partea ei, ii dai cu flit. Și gata.
Mai pe scurt, lasale pe ele sa vina și tu vezi-ti de ale tale, acceptale numai și numai pe alea care merita. Nu te întinde la ceva mai prejos numai pentru frica de singurătate.
NU, nu vreau o aventura, vreau o relatie de prietenie pentru inceput si cu timpul ceva mult mai serios.
Asa este.ai mare drptate. fetele vor doar distracte, vor barbati cu banii care sa le sustina mereu, vor barbati pe care sa se bazeze financiar, apoi se gandesc si ele sa devina serioase. dupa ce fac un copil.dar unii se desteapta tarziu si le lasa cu tot cu copii..si tot ele zic ca barbatii sunt niste porci si vinovati..trist dar adevarat.
fireangelica întreabă:
anonim_4396 întreabă: