| Hehehahah a întrebat:

Salut. Ieri am avut parte de o întâmplare mai stranie la liceu. Ideea e că eu am in clasa o colega care vorbește cu mulți băieți, in trecut a dat și nuduri prin liceu, iar fata asta tot inventează chestii ca eu o plac. Ea are prieten acum și ieri când am ieșit de la liceu m-a așteptat iubitul ei sa mă întrebe ce treabă am cu ea și chestii. I-am zis că n-am nicio treabă și a zis că fac mișto, chestii. Efectiv super cringe. Aia e o sa nu zic ce și jur că mă duc la directoare daca mai vine la mine, fiindcă m-a amenințat că o să vina cu un gang să mă bată într-o seară. Mi se pare că nu își au locul chestii din astea pentru ceva ce n-am făcut. Voi ce ați face in situația asta?

11 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Vorbeste cu ea si explica-i ce s-a intamplat iar daca va continua iubitul ei sa faca asta vei merge la politie.
Roag-o sa ii explice iubitului ca nu e nimic intre voi si sa se termine aceste vorbe.

| sierra1 a răspuns:

"tot inventează chestii ca. ce treabă am cu ea și chestii. Efectiv super cringe. jur că mă duc la directoare"

cea mai bună soluție!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu mi-ar păsa.

| Freya1 a răspuns:

As ignora pur și simplu, sau as avea o discuție fata în fata cu ea și iubitul ei prin care le-as explica faptul ca nu ma interesează persoana lor, și ca am treburi mai importante de făcut decât sa îmi pierd timpul cu prostii de genul.

Poți sa vorbești și cu părinții sau directorul și sa le explici situația.

| Lioana a răspuns:

Nu te certa cu ea. Explica-i frumos că se înșeală in privința ta.

| Brizbriz a răspuns:

Infige-te in prietenul ei si intreaba-l ce vede la una care IL MINTE CU ATATA NERUSINARE?!?
si daca nu vrea sa ii arati cat "o placi" sa vina cu ea sa ii dai doua palme de fata cu el

samd, raspunde cu aceeasi moneda, iti spun eu ca mai devreme sau mai tarziu se potoleste

| oglindasultanului a răspuns:

Eu ma gandeam ca esti fata si tu, si a trebuit sa citesc de mai multe ori ca nu pricepeam sfarsitul. Pai te-ai apropiat de ea, uitat la ea, sau face ea misto ca nu-i convine ceva la tine, deci mai bine nu te baga in probleme mai mari, si fa-i chestia de a te intoarce cu spatele intentionat cand se uita la tine, cand e aproape.

| angelsforever a răspuns:

Du-te frate la poliție, asta e cea mai buna soluție, inainte de a se intampla ceva rau.

| antoniaidk a răspuns:

Prima data vorbește frumos, dacă nu înțelege mergi la politie
Fa ți și tu un gang sa ai prietenii aproape o
Perioada și fi mai precaut
Dacă e zdreanta e zdreanta
N ai ce face, doar sa te protejezi pe tine

| Iaonr a răspuns:

Poate vrea in 3

| Bacugasen a răspuns:

Asa se intampla cand esti senzual.Sigur te vrea