Dacă vă e scris să fiți împreună, se va întoarce singur la tine. Deocamdată lasă-l să plece, dacă așa simte, nu plânge și nu te arunca la picioarele lui că te umilești fără să obții nimic altceva decât faptul că o să aibă amintiri neplăcute despre sfârșitul relației voastre care o să le întunece pe cele plăcute.
Îmi pare rău pentru tine dar când cineva spune că nu mai simte cum/ce simțea e...moartea pasiunii. Nu e vorba de ce n-a mers între voi sau altceva, pur și simplu el nu mai simte nimic pentru tine (sau cel puțin așa spune). Că e din cauză că trebuie să plece ori din alt motiv, numai voi știți. Și nu prea e nimic de făcut, dacă el nu s-a plâns niciodată de nimic, n-ai cum să repari ceva ce nu pare să se fi stricat...
Dragoste cu sila nu se poate, dacă nu vrea omul nu vrea.Lasal im pace si nu insista ca poate va reveni el la gânduri mai bune pe parcurs, dacă nu mergi înainte.
Buna ziua, adu-i aminte de momentele cheie dintre voi, si intreaba-l daca simte si mai vrea asta cred ca e cel mai bine... Tu nu esti Helga din Brasov cu care m-am intersectat acum 1 an in Bucuresti? Haha, ce intrebare stupida am pus, probabil nu esti. Sper totusi ca ti-am fost cat de cat de folos.
Daca a spus chestia asta este clar ca nu va merge, decat sa te chinui si sa suferi mai tarziu cum am facut eu, mai bine sa suferi acum e de 10 ori mai putina suferinta, omul are alte planuri, trebuie sa-i respecti decizia, asa fac majoritatea femeilor, forteaza si raman cu cine nu trebuie si sunt nefericite toata viata. Fiecare e cu drumul lui, ce e al tau e pus deoparte.
" A spus sa ne despartim..."
Mesajul lui a fost cat se poate de clar: s-a terminat!
Sunt pentru lasatul omului in pace, indiferent cat doare.
Lasă l in pace asta a fost alegerea lui
Dacă o luam logic nu e nimeni obligat sa rămână sau plece
Continua sa faci alte lucruri
Sper sa realizezi ca nu are nimeni obligații fata de tine Sau chiar tu fata de nimeni