| Faranume1910 a întrebat:

Salut,imi place de o fata si as vrea sa îi scriu.Ce sa îi scriu daca nu am vorbit pana acum cu ea prin mesaje?
Mentionez ca o cunosc pe acea fata si ca sunt timid.

Răspuns Câştigător
| Anee1667 a răspuns:

Hei.
Mă numesc Anne şi vreau să te motivez povestindu-ţi o situaţie destul de similară.
În liceul meu exista un băiat la fel de timid, tăcut şi nu prea sociabil, ne cunoşteam de foarte mult timp dar nu am prea vorbit niciodată, el se înţelegea cu toţi băieţii dar în ceea ce priveşte fetele avea o uriaşa reţinere.
Am început să vorbim pe internet mi-a spus " Bună.Ce faci?", după o converaţie destul de anostă a început să mă întrebe despre lucrurile care îmi plac, despre pasiunile mele, hobby-uri, fetele în general adoră să vorbească despre ele, dar în acelaşi timp le place să afle şi lucruri despre tine, noi spre exemplu am găsit o groază de pasiuni comune.
Şi eu, şi el suntem din categoria persoanelor timide.M-a invitat într-o zi să ieşim în parc şi a fost ciudat, unul în preajma altuia eram destul de comunicativi, am râs, am facut glume şi în cele din urmă m-a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui, mi s-a părut atât de minunată inocenţa şi timiditatea lui încât de 3 ani suntem de nedespărţit.
Deci curaj şi succes

3 răspunsuri:
| Shadow136o a răspuns:

Știu cum e. E greu. După ce vorbești cu ea ai sa regreți ca ai făcut asta dar scapi de gândul asta. Scrie-i, fă-ți curaj dar ai grija ce ii spui. Încearcă sa fii profund

| llleo a răspuns:

"Bună, x. Timiditatea mea nu mi-a permis până acum să-ți spun ceea ce simt, dar mă bucur că mi-am făcut curaj. În prim plan, vreau să știi că țin la tine. Pur și simplu te plac. Nu știu dacă sentimentul e reciproc, dar efectiv n-am mai avut răbdare. Am simțit nevoia s-o spun. Mă bucur că ți-am spus ce aveam pe suflet. Sper că și tu. happy"

Eu asta i-aș scrie unei fete dacă m-aș pune în locul tău. Acum tu știi, na. Vezi și tu. Noroc îți doresc.

| 1231242 a răspuns:

Nu tot pe cepui ochii o să îți cadă în plasă, peștii de obicei mai îți scapă din mână în apă, așa că părerea mea este să fii pregătit pentru un refuz, oricum dacă ai mai puțin de 20 de ani, nu cotnează, oricum sunt jocuri de-a îndrăgosteala.