| baiat123456 a întrebat:

imi place de o fata si ei de mine ba chiar mai mult ne iubim si din pacate un "prieten" se da la ea si a facut-o si de fata cu mine: a luat-o in brate si chestii de genul, am trecut cu vederea dar astazi a iesit in oras cu fetele si s-a intalnit cu el (nu intentionat)si iarasi s-a dat la ea a luat-o in brate etc. ei ii se pare amuzant si nu avea treaba.Incep sa imi pierd increderea in ea ma puteti ajuta va rog cu niste sfaturi e prima mea iubire

Răspuns Câştigător
| ThePuffy a răspuns:

Pai vorbeste cu ea. Si spune-i si "prietenului" tau sa o lase in pace, dar daca fata nu are nimic impotriva ca el o tine in brate, inseamna ca îi place.

| baiat123456 explică (pentru ThePuffy):

I-am spus o data sa termine si sa o lase in pace dar s-a potolit pentru o clipa si a continuat nu stiu ce sa mai zic...

| ThePuffy a răspuns (pentru baiat123456):

Fa asta si tu cu o fata, si daca e geloasa o sa vada cum te simti tu si nu o sa lase toti baietii sa o ia in brate si alte porcarii. Cel mai indicat ar fi sa vorbesti serios cu ea despre asta, si sa va hotarati daca ramaneti impreuna sau nu.

6 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Dacă te iubeşte aşa tare, nu îţi face asta. Spune-i că te deranjează.

| baiat123456 explică (pentru Doub):

Am uitat sa mentionez asta s-a mai intamplat mai demult tot cu el si i-am spus si m-am suparat (sunt foarte gelos)si ea a spus ca ma iubesti ca isi cere scuze si altele dar acuma nici eu nu stiu ce sa mai cred

| KamaSutra a răspuns:

1. Ăla nu îți e prieten
2. Ea dacă chiar te iubește nu l-ar lua în seamă
3. Prima iubire e dureroasă mereu

| baiat123456 explică:

Va multumesc la toti pentru sfaturi am vorbit serios cu ea si este totul bine am inteles care este treaba pacat ca nu va pot da la toti funda dar oricum multumesc mult de tot big grin