| NikoletaVlog a întrebat:

Salut Imi place de un baiat si vreau sa-i spun dar imi e frica ca o sa rida.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| educatie2021 a răspuns:

Daca asculti sfatul colegei ( sper sa nu ma insel in privinta sexului) noastre Lovefan ai mari sanse sa observi doua lucruri:

1 Descoperi ca nu e ceea ce pare si renunti sa ii mai spui ca iti placea de el

2 Totul o sa mearga ca pe roate si el este intr-adevar "Printul tau in armura stralucitoare"

Pe scurt : asculta de lovefan, apropiete de el cat de mult poti... in cele din urma isi va da seama singur ca il placi fara ca tu sa faci nimic extraordinar.

Pot primi eu fundita? Am confirmat raspunsul castigator big grin

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Că ești disperată după el, ce să-i spui?
El trebuie să te caute!
Pa, pa.

| onasis1961 a răspuns:

Intră-n gaşca lui de prieteni şi se rezolvă de la sine! Multă baftă!

| educatie2021 a răspuns (pentru onasis1961):

Nu se rezolva mereu dar poate incerca si varianta ta

| lovefan a răspuns:

Buna. Inainte sa ii spui unui baiat ca il placi, trebuie sa fii sigura de asta si sa incepi prin a fi prieteni, din ce in ce mai buni. Distrati-va, iesiti in oras, ajutati-va cand aveti probleme, si dupa ce consideri ca ati fost destul prieteni, spune-i asta intr-un moment potrivit. Daca rade, dupa cum s-a mai spus, inseamna ca nu te merita si vei gasi pe cineva mai bun. Succes!:*

| educatie2021 a răspuns (pentru lovefan):

Like pentru raspuns

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca o sa rada,inseamna ca nu merita sa-l mai placi,ca nu are caracteristicile unui cavaler. Daca vrei o cale mai,,ocolita,,Cere-i parerea intr-o anumita problema, ori roaga-l sa te insoteasca undeva. Apoi, fiind mai mult impreuna, vezi cum evolueaza lucrurile. Daca esti mai indrazneata, spune-i direct ca ai dori sa fiti prieteni. Daca rade, razi si mergi mai departe...

| RaduMD a răspuns:

Este foarte simplu: transmite-i asta printr-un intermediar.

| educatie2021 a răspuns (pentru RaduMD):

E o modalitate desi consider ca nu e cea mai potrivita.

| Maya2014 a răspuns:

In viata pentru a putea gasi fericirea trebuie sa risti. Daca astepti sa-ti pice din cer, cu siguranta nu se va intampla.
Ii spui tu personal, ca asa e normal.Indiferent daca te respinge sau iti impartaseste sentimentele, tu ai incercat. Exista lucruri mai importante de luat in calcul decat un refuz.Incearca,nu ai nimic de pierdut.