| Ion_Andrei_1977 a întrebat:

Imi place mult o fata pe facebook dar nu stiu cum sa vorbesc cu ea, ma intimidez si cate-odata raman mut si ies repede.Ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Pai daca esti curios sa vezi ce este cu fata asta ii pui intrebari, sa vezi ce fel de om este. O intrebi lucruri generale-comentezi cu privire la o postare a ei, daca este eleva o poti intreba despre scoala, colegi, materii care-i plac.

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vorba lui Tigru46, daca nici pe net n-o poti aborda, fata in fata ce mai faci? Nu stiu ce sa zic, de obicei e problema ca pe net merge treaba, dar in realitate mai greu. Daca nici pe chat nu te poti concentra sa porti o discutie cu ea, daca s-ar pune problema sa te intalnesti cu ea, si vei simti ca iti analizeaza tot comportamentul, vocabularul, aspectul, cat de bine te imbraci... Ce mai faci? Fugi? Sau ii ceri sa va intalniti pe o strada unde e stricat sistemul de iluminat rolling on the floor)

| TPUuser199 a răspuns:

Te intimidezi pe fb`? Pai in realitate ce faci? imagineaza`te fata in fata cu ea. ce o sa faci? o sa pleci dintr-o data? Incearca sa scapi de timiditatea asta.

| RalucaPuca a răspuns:

Fa-ti curaj si vorbeste odata cu ea. Nu e cine stie ce.