Adopta o atitudine mai rece. Fata este nazuroasa de felul ei, dar este si confuza.
NU are rost sa te complici mult dupa astea triste, schimbi cateva vorbe si daca nu crede iti vezi de viata ta.
Of, voi, baietiilor! Dragul meu, fetele nu sunt chiar asa de complicate pe cat par, ti-o zic sigur. Normal ca fata are dubii in privinta ta daca o placi din moment ce toti cei care au fost inaintea ta au mintit-o. Ceea ce tu trebuie sa faci este urmatorul lucru: Invit-o in oras, sau fa cumva sa va vedeti. Cand te vei duce sa te vezi cu ea, du-te cu un trandafir si cu o ciocolata(nu trebuie sa fie una scumpa, dar nici Africana sa nu fie, milka e ok) iar cand ea o sa te vada ii vei spune urmatorul lucru (daca tii cu adevarat la ea) "Draga mea, stiu ca ai fost mintita inainte si ranita, dar eu nu o sa te ranesc. Eu nu te mint, nu glumesc cu tine. Imi spun sincerele sentimente cand iti spun ca te plac. As vrea din tot sufletul sa ma crezi si as vrea si mai mult sa ai aceleasi sentimente pentru mine" Si daca ea accepta si recunoaste, da, ar fi un moment bun sa o saruti. Sper ca te-am ajutat, si nu-i nici o problema ca-ti lasi orgoliu la o parte in momentele astea, o sa-ti multumesti mai incolo ca ai facut-o. Bafta!
Din ce fim american prost ai scornit asta? Sau cine ştie, aşa o fi acum Mda Oricum, pentru băiatu` ăsta. orientează-te spre cea mai "local", presupun că n-ai maşină, sau permis, ori bani să faci drumuri prea dese, aşa că 1. vezi de şcoală, 2. găseşte prin şcoală, prin cartier, prin oraş.
Cumva masculinitatea ta inferioara te-a facut sa te simti rau cand ai citit ce am scris, dragutule? Ei bine uite ca mai exista si baieti de genul, care chiar fac lucrurile alea. Daca o persoana ca tine care crede ca daca esti romantic si iti arati adevaratele sentimente e un lucru stupid, atunci ma si gandesc cum este la tine in viata capitolul "love" .
Salut
Ti-ar face placare sa ai o astfel de persoana toata viata alaturi de tine? Te-ai simti iubit si implinit in compania ei?
Cele bune!
Eu cred că trebuie să vă maturizaţi... cu răspunsurile astea. Aveţi habar despre ce naiba vorbiţi? Despre ce presupune o relaţie? Despre ce presupune iubirea? Despre ce presupune traiul cu un om? Copilărisme, de crezi că "o iubeşti", dar n-ai stat o zi cu ea împreuna, nu mai zic de altele, dar nah. adevăru că, e şi vârsta asta utopică vă las să visaţi în continuare, iubiri şi relaţii inexistente şi sfaturi de la oameni cu acelaşi fel de experienţe, inexistente ori aparente.
Inainte sa incep iti dau un mic pont daca e din un judet alaturat continua cu ea daca e din capatul tari iti spun fara suparare sa o lasi balta ca nu sti la ce poti sa te astepti.
Deci in primul rand sa nu o tot suni doar tu laso si tu sa te suna ca sa aiba pofta.
Deci spune-i asa: Asculta eu chiar te iubesc cu adevarat...sa sti ca eu chiar am sentimente adevarate, crede-ma, nu sunt ca alti baieti.Eu chiar te iubesc si te rog sa ai incredere. Daca si tu ma placi cu adevarat te rog sa imi spui.
Daca mai ai nevoie de timp, pot sa astept(depinde daca vrei sa astepti).
Nu uita sa ii spui in telefon direct nu in mesaj ca un fricos. Daca ii dai in mesaj o sa creada ca nu iti pasa asa tare.
Nu uita sa ii fi alaturi cand are nevoie sa ii spui ca o iubesti.
Daca mai ai intrebari spune.
Apropo fundulita?
Ai doar doua posibilitati. Prima, vei incepe sa te comporti mai nepasator, vei fi mai rece. In acest caz, in mod aproape sigur o vei pierde, deoarece ea nu va veni dupa tine, ci se va scufunda in compatimire de sine insasi, se va gandi ca tu esti inca unul dinte multi altii pe care i-a cunoscut si care au dezamagit-o. A doua posibilitate este ca tu sa stai de vorba cu ea, dar sa nu-i mai spui nimic de sentimentele tale pentru ea (cred ca se cam panicheaza atunci cand ii spui cat de mult o placi si chestii de genul asta), ci sa-i spui ca nu astepti nimic de la ea, nu ai nici o pretentie, atata timp cat va fi de acord sa va vedeti, sa petreceti timp impreuna, chiar daca numai ca simpli prieteni la inceput. Trebuie sa ai rabdare si sa-i arati prin fapte cat de mult tii la ea, nu prin vorbe. Alegerea este a ta. Bafta!
OK,uneori oamenii nu pot fi siguri de sentimentele pentru persoanele din jurul lor.Acum,incearca s-o intelegi si pe ea. Ai zis ca toti baietii cu care a fost pana acum au mintit-o, deci e normal sa nu fie sigura.Nu uita ca gelozia se trage si din iubire si ii e teama sa nu te piarda. Poate ar trebui intr-o zi sa discutati calm ca sa puteti depista problemele.Are nevoie de intelegere si de sustinere. Poate ca dupa ce o sa dicutati o sa intelegi daca te place sau nu.
Eu cred ca trebuie sa o lasi sa decida daca te place sau nu. Sa nu se mai joace cu tine pe degete atat ca nici tu nu esti maimutoi. Intreab-o sincer daca te place sau nu, iar daca ea spune ca nu atunci las-o in pace nu mai insista treaba ei. Sper ca te va ajuta parerea mea. As dori sa-mi povestesti dupa ce vorbesti cu ea. Daca ea crede ca glumesti atunci increderea ei pentru tine este mica. O relatie este bazata pe incredere si onestitate.
Si tu, fata, cum ai reactiona dupa ce ai fost mintita si ranita de mai multi inainte? Normal ca nu o sa ai o incredere prea mare in urmatorul care iti zice ca te place nu? e logica treaba! El trebuie acum sa-i demonstreze ca o place cu adevarat iar de acolo lucrurile o sa mearga bine!