anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place o fata si nu stiu cum sa o impresionez. I-am dat mici cadouri, am ajutat-o la teme, proiecte, i-am facut complimente, am facut o gramada de glume ca sa rada, si tot nu am convins-o. Ce as putea sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| Samariteanul a răspuns:

Am trecut si eu prin asa ceva si nu vreau sa-ti distrug visele, dar nu-ti pierde timpul cu fete din astea...adica serios, sunt sigur ca gasesti una care sa nu profite de pe urma ta(avand in vedere ca ai ajutat-o atat si ea nici macar nu e impresionata.)E doar parerea mea, dar na, o sa vezi ca e pierdere de timp.(daca nu exista sentimentul reciproc)

8 răspunsuri:
| gruie a răspuns:

Cauta pe Youtube / google despre limbajul corpului. Si dupa o sa iti dai seama daca te place sau nu.

| D3I3 a răspuns:

Poate e impresionată, dar timidă. Majoritatea fetelro sunt așa. Treci la etapa următoare, invită fata la o cafenea/restaurant sau la o plimbare.

| SatanelDeLaVaradia a răspuns:

Degeaba ai intrat in friend zone

| Gerard9965 a răspuns:

Ia.i un buchet de flori sau un trandafir rosu, o cutie de bomboane si spune.i ca o placi.

| Bogdan_Patrick_1994 a răspuns:

Sinucidete ai intrat in friendzone

| Georgiana199306 a răspuns:

Incearca sa-i zici sincer in fata ca iti place de ea, poate e mai timida, poate vrea sa para mai indiferenta, nu ai de unde sa stii pana ce nu-i zici asta, pana la urma ce pierzi? Fete sunt destule in jur, in caz ca raspunsul e negativ, mergi inainte, dragoste cu forta nu se poate.

| InVisible99 a răspuns:

Prea te zbati si fetelor nu le plac astia, mai tare o vei indepartezi, daca joci putin si rolul indiferentului vei vedea exact ce trebuie sa faci. daca va face ea niste pasi spre tine inseamna ca poate va iesi ceva, daca nu face nimic inseamna ca-ti pierzi timpul

| Mayar a răspuns:

Poate ca ea crede ca mai ai pe cineva sau esti doar prietenos. Poate se gandeste ca esti deja luat. Ar trebui sa nu mai fi fricos si sa o intrebi daca te place! Ce mosu se poate intampla?! Da sau nu. atat!
Doar nu esti atat de mandru incat nu suporti un refuz :O