| AndreiIonut2000000 a întrebat:

Imi place o fata si sunt indragostit de ea de 3 luni, cam asa.

Initial cand am inceput sa vorbim si ea ma placea. Dupa i-au trecut usor usor sentimentele pentru mine si am luat o mica pauza dupa care mi-a raspuns la story-uri si am inceput iar sa vorbim.
Mi-a dat sperante ca vom fi impreuna si acum ma trateaza din ce in ce mai rece si vorbeste cu altii spunandu-mi ca,, nu se poate opri la mine" sad

Spuneti-mi ce sa fac? Sa mai stau dupa ea daca sunt indragostit de ea sau sa ma impac cu gandul ca nu o sa fie niciodata nimic intre mine si ea?
Merci mult!

Răspuns Câştigător
| sayWhaaat a răspuns:

Raspunsul corect e "next", treci la urmatoarea. Dar tu fiind mic, imatur si fara experienta, nu esti pregatit sa auzi asta, indiferent ce ti-ar raspunde lumea aici tu tot vei ramane obsedat dupa fata aceea, o perioada. Esti la varsta in care ai impresia ca fiecare fata e speciala in felul ei, ca nu te ve mai putea indragosti niciodata, ca niciodata nu e ca ea, si asa mai departe. Apreciaza sentimentele alea ca vor disparea mai curand decat crezi, dar incearca sa nu suferi prea mult din cauza lor, ca e complet inutil. Ce ti se intampla acum, va fi complet irelevant pentru tine in 5-6 ani, si vei rade pe seama ta.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fata nu te place, deci de ce ai sta?

Răspuns utilizator avertizat
| AlexFen a răspuns:

Thank You, Next!

| kinderman a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa porti o discutie cu ea si sa-i spui exact ceea ce simti pentru ea, daca si ea te place cum spui veti fi impreuna daca nu nu.Nu ai nimic de pierdut, daca nu veti fi impreuna vei capata doar experienta.
Stii vorba aia nu poti pierde ceva ce nu ai avut