| andrey1991 a întrebat:

Salut imi poate spune si mie o metoda eficienta de a o convinge pe mama sa renunte la fumat? big grin
Eu si tata tot ii ziceam sa renunte ca nu e sanatos si ca arnuca o gramada de bani pe ele, nu fumeaza excesiv dar tot as vrea sa le lase de tot. De multe ori ii ziceam in gluma ca ii miroase gura ca un motor de masina =).

Răspuns Câştigător
| pinkpinkbutterfly a răspuns:

Trebuie ca ea sa aiba vointa si sa isi doreasca asta, daca ea insa nu vede un motiv bun de a se lasa, incercati voi sa gasiti, sa vb serios cu ea si nu in gluma si sa ii spuneti geva de genul nu mai suportam, ori te lasi ori iti aruncam noi toate tigarile, asa intr-un mod serios o sa isi dea seama ca nu e bine nici petru ea nici petru voi.Si se va lasa doar atunci cand ea va decite, daca da semne ca ar vrea, incercati sa o ajutati sa o sustineti si cand vedeti ca face efortul asta incurajatzi-o in loc sa o certati ca mai fumeaza cate o tigara.Cred ca impreuna puteti reusi.Dar daca ea nu isi doareste asta eu zic sa nu o mai presati petru ca devine foarte aiurea pentru ea, stresant, enervant si nu va face nimic altceva decat sa fumeze mai mult.Mult noroc in a o convinge, dar daca nu reusesti accept-o asa, sunt multe persoane care fumeaza si devine foarte greu sa te lasi de acest viciu si cate odata chair "imposibil". sper ca la ea sa nu fie cazul.

2 răspunsuri:
| AnOnIm20202020 a răspuns:

Fa-te ca tu esti tot timpul suparata si stresata din cauza asta, trebuie sa te vada ca suferi, daca ea este totusi o mama o sa-si dea seama ca tu suferi si o sa renunte la fumat. Funda?

| G30rGe a răspuns:

Pai nu stiu roaga-te in continuare de unde sa stiu ce ii trebuie mamei tale big grin