Ei na, pai atunci zi-le ca te duci afara, dar tu te duci unde vrei si ca sa nu te mai sune nu-ti mai lua telefonul cu tine.Eu zic ca v-a functiona. Nu uita ca nu trebuie sa nu stai mult! Succes! :*
Am gresit din greseala undeva o sa rescriu partea aceea " si daca e sa ii mint de ex sa le zic ca ma duc afara. daca ma suna si le zic " CA SUNT IN CENTRU " imi zic sa ...scrie in text VA ROG ajutati-ma!
Doamne cum sa nu te lase frate...
Parerea mea este sa te pui mai bine cu ei
adica
ai 12 ani trebuie sa iesi p.afara
eu am 13 si merg unde vreau si face ce vreau
poate ca parinti mei sunt mai de treapa decat ai mei
ai tai nu prea's de treaba si sunt exigenti
ai mei sunt foarte indulgenti si ma ajuta mereu cand am nevoie sal
Nici pe mine nu ma lasa inainte. Si ma duceam fara sa stie . Peste ceva luni ii ziceam ca am fost si ca uite, inca traiesc. Si n-a zis nimic nici unu
In ce zona stai si la ce scoaala mergi? eu sunt din craiova dar sunt fata am 12 si 6 luni da ma lasa sau daca nu ma mai duc fara sa stie si ii zic ca sunt intr-un loc de joaca nu ma cheama acasa
Kattty9999 sunt la scoala nr 21... cam pe langa stomatologie stau stomatologia de pe calea bucuresti ...mai astept raspunsuri cum sa ii conving
Daca stai acolo de ce nu te lasa in centru eu stau in rovine si e mai departe decat la tine de multe ori ma duc cu tramvaiul sau pe jos
la o inghetata la mc saau la kfc care e mai departe dar merg si in centru si m alasa