| NesCafe a întrebat:

Salut Imi puteti spune va rog cum sa imi conving parintii sa ma lase in centru? Sunt din craiova si am 12 ani. Eu practic SkateBoard-INGUL si de obicei prietenii mei se duc in centru pentru ca este marmura pe jos si in cartier nu ne putem da ca tipa lumea la noi...mentionez din nou ca am 12 ani si am incercat toate modalitatiile sa ma lase sa ma duc si eu cu ei le-am spus absolut tot ca sunt si eu maricel ca aici nu ma pot da si tot nu ma lasa. si daca e sa ii mint de ex sa le zic ca ma duc afara. daca ma suna si le zic unde sunt imi zic sa trec acasa si nu ma mai lasa afara... CUM SA FAC SA MA LASE si pe mine in centru? VA ROG SPUNETI-MI

Răspuns Câştigător
| Fashion a răspuns:

Ei na, pai atunci zi-le ca te duci afara, dar tu te duci unde vrei si ca sa nu te mai sune nu-ti mai lua telefonul cu tine.Eu zic ca v-a functiona. Nu uita ca nu trebuie sa nu stai mult! Succes! :*

8 răspunsuri:
| NesCafe explică:

Am gresit din greseala undeva o sa rescriu partea aceea " si daca e sa ii mint de ex sa le zic ca ma duc afara. daca ma suna si le zic " CA SUNT IN CENTRU " imi zic sa ...scrie in text VA ROG ajutati-ma!

| Shine_1620 a răspuns:

Doamne cum sa nu te lase frate...
Parerea mea este sa te pui mai bine cu ei
adica
ai 12 ani trebuie sa iesi p.afara
eu am 13 si merg unde vreau si face ce vreaulaughing
poate ca parinti mei sunt mai de treapa decat ai mei
ai tai nu prea's de treaba si sunt exigenti
ai mei sunt foarte indulgenti si ma ajuta mereu cand am nevoie salwinking

| AdriixDoo a răspuns:

Nici pe mine nu ma lasa inainte. Si ma duceam fara sa stie big grin. Peste ceva luni ii ziceam ca am fost si ca uite, inca traiesc. Si n-a zis nimic nici unu tongue

| karrry9999 a răspuns:

In ce zona stai si la ce scoaala mergi? eu sunt din craiova dar sunt fata am 12 si 6 luni da ma lasa sau daca nu ma mai duc fara sa stie si ii zic ca sunt intr-un loc de joaca nu ma cheama acasa

| NesCafe explică:

Kattty9999 sunt la scoala nr 21... straight face cam pe langa stomatologie stau stomatologia de pe calea bucuresti ...mai astept raspunsuri cum sa ii conving

| karrry9999 a răspuns:

Daca stai acolo de ce nu te lasa in centru eu stau in rovine si e mai departe decat la tine de multe ori ma duc cu tramvaiul sau pe jos
la o inghetata la mc saau la kfc care e mai departe dar merg si in centru si m alasa

| NesCafe explică:

Kattty9999 nu stiu de ce nu ma lasa ma rog.

| NesCafe explică:

Gata ma lasa acum X:X:X mersi fashion pentru sfat ai funda saltongue