Salut, eu zic ca ar trebui sa ii dai mamei tale lucruri făcute de tine ( origami, felicitări), dar dacă este o persoană cu așteptări mai mari poți să îi cumperi un parfum ( nu trebuie să fie scump, unele sunt 20 lei si miros super).
Sper ca te-am ajutat.
Succes
Poți să îi cumperi flori de diferite culori cu un bilețel pe care îi spui lucruri frumoase precum,, Mami te iubesc si iti multumesc pentru că mai crescut şi mi-ai arătat căile bune! Îți mulțumesc pentru tot la mulți ani ", un lănțişor cu o inimioară sau o brățară pe care să vie o inimă! Dar cel mai bine e să îi cumperi flori şi să îi scrii un bilețel!
Un parfum, o floare, o felicitare sau o cutie cu ciocolata.
Sunt multe feluri de cadouri ce poti sa le faci unei mame, depinde si de ce ii place ei sa faca sau ce placeri are ea.
O bijuterie
Un set de ingrijore corporala
Un buchet mare de flori
Un parfum
Un articol vestimentar
O carte pentru interesul ei
Cred ca cele mai frumoase cadouri sunt cele date nu într-o zi anume, ci pur și simplu când nu te aștepți, sa primești ceva de la o persoană dragă. Sigur și mama ta s-ar bucura sa primească pe parcursul anului cadouri fără un motiv anume, ci pur și simplu pentru ca o iubești și o prețuiești.
Depinde in primul rand de bugetul de care dispui si de gusturile si preferintele ei(tu le cunosti cel mai bine).O rama foto care sa contina o poza de familie de exemplu,niste bijuterii(un colier de perle colorat,cercei,o bratara,lantisor simbolic cu numele ei,un ceas...), o esarfa sau o bluza frumoasa, un parfum sau ceva cosmetice(crema, fond de ten, machiaj etc.), o brosa interesanta, o geanta sau un portofel.
La multi ani mamei tale! Succes! O zi placuta.
1.un album cu poze cu momentele voastre petrecute impreuna;
2.o calatorie intr-un loc special voua;
3.o dedicatie(poezie);
4.o floare cu radacini(Craciunita);
5.un lantic/bratara facuta de tine;
6.cateva obiecte vestimentare;
7. puteti merge la un restaurant, nu ii zi, inventeaza o scuza si cand o aduci acolo sa fie si membrii familiei;
8.o carte(de preferat una cu retete);
9.un set de ustensile pentru bucatarie;
10.o felicitare facuta de tine si o ciocolata langa;
11.in dimineata respectiva adu-i micul dejun la pat(fa-l tu, sa fie ceva special, ex:clatite in forma de inima);
12.fa tu toata treaba, las-o sa se odihneasca.
O carte cu instructiuni pentru crosetat, andrele si mohair. O poseta. O noua carte de bucate. Un album si un aparat foto. Tu hotarasti.