anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, in 2 ani mi-au murit 3 bunici si numai de necazuri am parte, la relatii am ghinion mai mereu, afara ies cam de 2 ori pe saptamana si habar n-am ce sa fac, ma simt obosit fizic si mental si cu moralul la pamant, niste sfaturi?
*stiu ca, categoria n-are legatura dar nu stiu ce sa pun.*

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| anotherwoman a răspuns:

Iti zic cu cea mai mare empatie ca n-ai ce face. Eu intr-o luna mi-am pierdut bunicul, jobul si relatia pe care o credeam definitiva. Trebuie sa mergi mai departe, sa evoluezi, sa citesti, sa iesi, sa-ti ocupi timpul. Eu n-am facut asta decat abia dupa cateva luni si am regretat timpul pe care l-am pierdut plangand in perna. Incerca sa mergi la sala sau lucreaza acasa. Iesi la alergat, n-ai idee ce boost de energie iti da. Eu de exemplu saptamana trecuta am cazut in butoiul cu melancolie, iar dupa ce am alergat vreo 30 de minute m-am intors acasa intr-o stare mult mai buna. Incearca niste suplimente pentru energie pentru a-ti pacali creierul si de a iesi din starea in care esti. Succes!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Moartea e un lucru natural. Relațiile cu ghinion la fel.
Dacă ai avea să lupți pe viață și pe moarte, așa cu moralul la pământ, ce ai face?
Ai încasa la moacă până la comanda ho! Caută motiv. Zici că ești în legiunea extrauterină, așa să te gândești. Dă-ți comanda singur. Trezirea la 05.30. Gimnastică și alergare în jurul casei, blocului 45 de minute. Igiena matinală și începi să faci ceva, să înveți ceva să gândești la ceva, să te pregătești pentru ceva. Când? Acum, în acest minut când citești.

| gemeni6226 a răspuns:

Si eu am fost cu moralul la Pamint dupamoartea sotului. Trebuie sa-ti dai voie sa fii trist dupa bunici, o vreme dar sa nu fie prea mult.Eu cred ca ar trebui sa citesti carti spirituale sau care crezi ca-ti fac bine si sa stii ca suferinta face parte din viata fiecaruia pentru a ne intari.Suferinta e o lectie care ne invata.Nu exista un om pe acest Pamint care sa nu aiba parte de-alungul vietii de suferinta.Dar fiecare e alta, functie de lectia ce avem de invatat.In alta ordine de idei asculta muzica ce-ti face bine si iesi fa plimbari asta ajuta foarte mult sa iesi zilnic la plimbare indiferent cum te simti si cum e vremea afara.