Muncă, școală, cursuri artistice, participarea la evenimente locale, naționale, internaționale, participarea la evenimente familiale(nunți, botezuri, aniversări), și nu în ultimul rând având multe grupuri de prieteni.
Omegle tv? Personal, nu mi se par deloc de incredere oamenii care folosesc tinder, imi dau impresia ca ori sufera dupa atentie ori sunt niste ciudati.
Iese si se duce la balamuc sau unde
Și după ce ies din casă ce fac? Am ieșit de multe ori din casă și tot n-am reusit sa cunosc oameni. Nu poti sa-i abordezi pur si simplu pe strada ca un ciudat
Ba da, poți, dacă te comporți normal. Normal că nu intri în sufletul omului pe stradă. Ești cumva vreun ciudat? Dacă nu, atunci eu sunt ciudați. Ce mama naibii, a ajuns normalitatea să fie ciudată? Nu mai poți să abordezi oamenii, pentru o simplă discuție fiindcă riști să fii catalogat ciudat?
Nu ma pot comporta normal fiindca am anxietate sociala si nu stiu ce sa fac in situatii de genul.
Eh, asta nu mai este vina societății. Problema este la tine. Ai mare nevoie de o anumită metodă de corijare a comportamentului. Știu exact ce îți trebuie.
L-ar duce mintea.
Totuși, are nevoie de un anumit exercițiu. Unul care nu dă greș.
Trebuie luat in sac si aruncat intr-o tabara sau la un eveniment unde inevitabil socializezi
Pai n-am zis niciodata ca e vina societatii
Copilu du-te la psiholog sau psihiatru si vezi de ce ai anxietate. Si eu am avut dar acum nu mai am deloc.
Cum dracu vrei sa faci furori pe tinder cand ti-e iti e frica sa deschizi gura?
Pai am zis deja ca nu vreau sa folosesc tinder
In viață reală prin evenimente, activități de voluntariat, Socializând prin parcuri șamd
Cum exact socializezi prin parcuri cu oameni necunoscuti? Te bagi in seama pur si simplu ca un ciudat? Iti dai seama ca oamenii aia o sa se uite ciudat la tine si o sa se intrebe ce vrei cu ei...
Asta ma întreb și eu
Voluntariat la curatarea sectorului 1?
Pe la nunti botezuri e destul de limitat daca nu cunosti dinainte lumea.
La concerte e plin de ciudati si ciudate.
Iar in parc nici sa nu te gandesti, acolo deja te duci cu grupul de prieteni sau cu cine ai.
starduster întreabă:
LidiaDora întreabă: